Aarón, el ‘Rey’ de les assistències a Tarragona

L’ex del Sabadell va fer un hat-trick de passades de gol al partit de la passada jornada contra el Murcia. La victòria per tres a dos va donar aire a l’equip i, sobretot, a Raül Agné

Aarón Rey va fer un partidàs contra el Murcia // FOTO: Nàstic

@JordiMestres_

El Nàstic es va treure un bon pes de sobre el passat cap de setmana. L’equip grana, que estava contra les cordes, va superar a un gran rival com el Murcia i ho va fer oferint una bona imatge. La por a equivocar-se i els plantejaments defensius van quedar enrere per veure un Nàstic agressiu i ofensiu, que va anar en tot moment a per la victòria. A Tarragona s’espera que aquest partit, el de la segona victòria en set jornades, sigui un punt d’inflexió. També, que Aarón Rey mantingui el nivell, ja que amb tres assistències de gol va ser el millor contra el Murcia.

El gallec va mostrar personalitat i qualitat sobre la gespa del Nou Estadi. Amb 0-1 al marcador i en una situació límit va aglutinar rivals i va deixar anar la pilota perquè Guillermo Fernández igualés el partit amb un xut ajustat. Ja a la segona part Aarón Rey va conduir un contraatac i va assistir a l’altre Fernández, Pablo, que va marcar el segon.

I el tercer i definitiu va arribar tres minuts després i va ser una bona jugada de dreta a esquerra, que va acabar amb una passada d’Aarón Rey perquè el capità Joan Oriol marqués de xut creuat. El Nàstic, que fins aleshores havia marcat sis gols en sis jornades, en va marcar tres per superar al Murcia.

Raül Agné va salvar un ‘match ball’ // FOTO: Nàstic

AARÓN: “HEM DEIXAT ENRERE ELS FANTASMES”

Amb tot plegat, Aarón Rey va afirmar estar “molt content per ajudar a l’equip i pels tres jugadors que han marcat, que s’ho mereixen”. Parlant del col·lectiu, “estem satisfets pel partit que hem fet, pel marge de millora que teníem i que hem reflectit al camp avui. El seu primer gol ha estat un cop, però hem jugat bé i hem marcat gols, que ho necessitàvem”.

I és que el Nàstic venia de guanyar un partit de sis i “fantasmes poden venir sempre, són ratxes positives i negatives. Hem tallat la negativa i no volem que es torni a repetir el que va passar a Elda”. Aarón Rey, després de donar tres assistències, declarava que “Sé que puc donar molt més. Estic desitjant donar la meva millor versió i per això he vingut a un club molt important, que té aspiracions altes”.