A Viladecans “no ens fem cap il·lusió” amb la Tercera

Ho diu el seu entrenador, Raul Paje, molt preocupat perquè les seves paraules no molesten a ningú. No sap si el Viladecans jugarà en 1a Catalana o en Tercera, la qual cosa sí que sap és que només vol sumar

UD Viladecans, Raul Paje
Tretze fitxatges en l’equip del Baix Llobregat /FOTO: UD Viladecans

Raul Paje compta els dies perquè comenci la competició. No sap, encara que intueix, que serà en Primera Catalana on la temporada passada es va quedar a sis punts de la segona plaça després de la irrupció de l’Andorra de Gerard Piqué.

La seva crítica en veu alta, a través de Futbolcatalunya, el va perjudicar perquè, encara que tothom va pensar el mateix, només li van assenyalar a ell. Per això insisteix en el seu missatge: “Sempre positiu, jo no vull ‘guerres’ amb ningú”, afegeix amb reiteració. Dit queda

Més. Paje admet que “no ens fem cap il·lusió” sobre la possibilitat de jugar en Tercera, ja que “depèn de la Federació Espanyola. Això ens han dit des de la Catalana i igual que nosaltres també estan pendents Borges, Bescanó, etc… Cal esperar. Què vols fer?.

Fan i faran el que correspongui. Ara com ara, esperar. “Tenim una plantilla nova, amb 13 incorporacions, un grup que genera il·lusió i que serà ambiciós. No tenim objectius ni etiquetes sinó que anem pels 42/43 punts i després ja veurem”, assenyala l’entrenador de L’Hospitalet en la seva cinquena temporada al capdavant de la UD Viladecans. “Jo estic bé aquí encara que admeto que m’agradaria arribar a Tercera el més ràpid possible. Aquesta directiva ens deixa treballar i ho faig molt a gust”.