A Víctor Martínez no li surten els números

El període electoral del CE Europa comença dilluns 16 . Tot i això sembla que el proper 20/12 sabrem el nou president del club. Avui, a Víctor Martínez no li surten els números; d’altra banda, David Prats espera atent

Aquesta històrica afició del CE Europa mereix tota la transparència i facilitats exigibles // FOTO: marcsr_foto

David Prats o Víctor Martínez, però aquesta històrica afició del CE Europa mereix tota la transparència i facilitats exigibles // FOTO: marcsr_foto

@ManuelSeguraM

A Víctor Martínez no li surten els números. D’entrada, la precandidatura que encapçala l’empresari David Prats ha fet públic que el calendari electoral no compleix amb els estatuts, al no transcórrer 30 dies hàbils des de l’inici del mateix, dilluns 16 de novembre, i el dia de les votacions, 20D.

L’errada de la junta que presideix Víctor Martínez, qui també farà candidatura per optar a la reelecció, radica en el criteri de comptar els 30 dies hàbils dels que parlen els estatuts entre l’anunci de convocatòria i la jornada de comicis.

David Prats recorda que dissabte, a efectes administratius, mai es compten com dies hàbils i que per tant no està ben fet el calendari electoral.

VÍCTOR MARTÍNEZ O DAVID PRATS

Per tant al president Martínez no li surten els números, o no li han volgut sortir. En aquest sentit David Prats, en nota informativa ha manifestat que això “és producte de la manca de rigor i professionalitat de l’actual junta directiva, no es respecten els propis estatuts”.

Aquest veí de Gràcia, de 49 anys i soci 266, també ha reiterat la voluntat de votar el més aviat possible: “Malgrat aquesta circumstància, creiem que el procés electoral pel bé de l’entitat ha de seguir endavant amb el seu curs”.

Víctor Martínez i David Prats, dos precandidats a la presidència del CE Europa. Es diu que hi ha un tercer, William Maddock /FOTOS: CE Europa/Futbolcatalunya

Sembla que la cursa electoral del CE Europa tindrà dos únics candidats que passaran el tall de l’aval de les signatures. Víctor Martínez, que vol quatre anys més, i David Prats, que entre els seus objectius hi ha el de donar-li a l’entitat un gir professional.

Un altre soci europeista, William Maddock, també ha mostrat la seva intenció de presentar-se, però de moment en el que portem de curs no se l’ha vist pel Nou Sardenya, ni amb portes obertes, ni tancades.

Una altra de les incògnites dels propers dies serà quan es podrà celebrar l’Assemblea General Ordinària del club, que per culpa del Covid, s’ha vist ajornada dues vegades.