A Tercera, millor jugar fora de casa?

Com a mínim això diu el resum d’aquesta 1a Jornada de Tercera. Sis triomfs visitants, amb ‘corró’ de Terrassa i Girona B inclosos, i 4 triomfs per la mínima tanquen un primer cap de setmana amb 2 partits ajornats

Les aficions, sempre protagonistes. El Terrassa no va estar sol a Valls // FOTO: Juanma Medina

TERCERA: Les aficions, sempre protagonistes. El Terrassa no va estar sol a Valls // FOTO: Juanma Medina

@ManuelSeguraM

2 triomfs locals, 0 empats i 6 triomfs visitants és el balanç d’aquesta 1a Jornada en una Tercera Divisió amb 20 futbolistes disponibles i 5 canvis possibles que no s’han esgotat en molts casos. En resum: 3 gols van marcar els equips locals per 11 els visitants i amb dos xocs ajornats (Pobla M.- Sant Cristóbal i Cerdanyola- FE Grama).

L’estadística sempre dirà que Anselm Pasquina (Vilafranca) va ser el primer golejador de la temporada, Pedro Astray (Horta) va anotar el primer i únic penal de la jornada (78′) i Ramon Marimón (Castelldefels 4′) ha estat el més ràpid a golejar, a Manresa. Peró, l’Igualada de Cabestany ho va fer dues vegades (Sergi Casals 71′ i Castellano 73′) a Nou Barris i el porter Alex Agüera (Valls) va sumar el seu primer autogol (81′) en benefici del Terrassa.

A Vilatenim (1a Jornada) va sofrir molt la Unió Esportiva Figueres enfront del potentíssim Girona B // FOTO: UE Figueres
TERCERA: A Vilatenim (1a Jornada) va sofrir molt la Unió Esportiva Figueres enfront del potentíssim Girona B // FOTO: UE Figueres

TERRASSA I GIRONA B ARRASEN

Encara que el premi sigui el mateix, en principi, es guanyi per 0-3, Terrassa (a Valls), i per Girona (a Figueres), o es guanyi per 0-1 en el dificilíssim Xevi Remon de Vilassar (Sant Andreu, Serramitja 83′), la sensació és molt diferent. Llavors, aquests triomfs confirmen el favoritisme per a estar a dalt dels equips dirigits per Xevi Molist, Axel Vizuete i Mikel Azparren.

Jaume Pascual (31′) i Salva Torreño (37′) van col·locar el 0-2 enfront del recentment ascendit Valls i el porter Alex Agüera va posar el 0-3 final mentre el Pitxitxi habitual (Sergi Arranz) no va poder ‘mullar’. Ovació per al treball realitzat pels locals de Pallarés. El mateix que mereix el Figueres de Javi Salamero enfront del ‘cicló’ gironí d’Axel Vizuete que segueix amb la seva condició d’invicte. Turmo (69′), Joel Priego (72′)Alex Pachón van signar un primer triomf rotund.

TERCERA: Primer onze inicial dels quadribarrats a la seva sortida a Vilassar de Mar // FOTO: UE Sant Andreu

TERCERA: Primer onze inicial dels quadribarrats a la seva sortida a Vilassar de Mar // FOTO: UE Sant Andreu

Més li va costar al Sant Andreu en la seva visita a Vilassar com no podia ser d’una altra manera enfront del conjunt de Peque. Bona estrena amb aquesta 1a Jornada per als quadribarrats en el seu nou projecte.