A Reus es temen el pitjor del Comitè de Competició

El derbi que va enfrontar a Reus Deportiu i Pobla Mafumet pot acabar amb gravíssimes conseqüències pels roig-i-negres. Competició sancionarà aquest dimecres a Ricardo Vaz, Natxo González, Bernardo Tapia i al mateix club

Polèmica a Reus després del derbi davant La Pobla/ FOTO: REUS DEPORTIU
Polèmica a Reus després del derbi davant La Pobla/ FOTO: REUS DEPORTIU

Les gravíssimes acusacions que el col·legiat valencià Carlos Alberto Carbonell Hernández va redactar en l’ACTA del partit retracten per si mateixes a tots els seus protagonistes. Especialment, al jugador portuguès Ricardo Vaz.Estás loco, hp” “Te has cargado el partido, hp” són dues frases literals que poden deixar al davanter lusità diverses setmanes (entre 4 i 8) a la graderia.

És tal la gravetat de l’ocorregut per part de Ricardo Vaz que el club reusenc no es planteja recórrer davant el Comitè de competició que el sancionarà aquest dimecres vinent.

Altra cosa ben diferent serà la decisió que pugui recaure sobre els tècnics Natxo González o Bernardo Tapia. “Protestar con los brazos en alto”, en el cas del primer entrenador, o dir “es tu culpa”, per part del segon, es pot pagar amb un o dos partits de descans.

I, a més, per si no fos poc, atenció al redactat de l’àrbitre a l’apartat ‘altres observacions’, ja que allà es cita “a una persona no identificada” que va regalar tot tipus d’insults