A qui no interessa el Sant Joan At. Montcada a la Lliga Elit?

El modest Sant Joan At. Montcada té aquesta segona eliminatòria per l’ascens a la Lliga Elit un gran objectiu. Davant, un poderós At Sant Just encara que a l’ambient es viu alguna cosa estrany

L'experimentat lateral del Sant Joan At Montcada creu que l'eliminatòria la hi juguen aquest diumenge a casa // FOTO: J.O.
L’experimentat lateral del Sant Joan At Montcada creu que l’eliminatòria la hi juguen aquest diumenge a casa // FOTO: J.O.

@ManuelSeguraM

msegura@futbolcatalunya.com

Aquest pròxim diumenge (20h.) es veuran les cares, al Municipal de Can Sant Joan, l’At. Sant Joan At Montcada enfront de l’At.  Sant Just al partit (anada) de la segona eliminatòria per l’ascens a la Lliga Elit. Tercer millor classificat (55 punts, 61 gols marcats per 40 rebuts) enfront d’un dels segons de Primera Catalana (56 punts, 66/38) amb idèntic objectiu.

No obstant això, des de l’aparició del conjunt dirigit per Dani Sánchez sembla existir una certa incomoditat a l’ambient. Equip de barri, sòlid, amb una afició molt solidària van eliminar a un favorit (Martinenc) i ara freguen una nova categoria. Hi ha qui diu que els penosos successos originats al partit del seu filial a Sant Feliu de Llobregat provoquen el rebuig per part de la Federació catalana que aquest diumenge (segur) enviarà informador.

Nou temporades va estar Jonathan com a gran capità de la 'Monta' // FOTO: Eduardo Berzosa
Nou temporades va estar Jonathan com a gran capità de la ‘Monta’ // FOTO: Eduardo Berzosa

INCOMODA L’AT. SANT JOAN DE MONTCADA

“Cal fer-nos forts a casa, aquí cal estrènyer i treure un bon avantatge a casa nostra. No es coneix tant l‘At. Sant Just com al Martinenc, però tothom parla molt bé”, declara a Futbolcatalunya un dels fixos locals com és Joshua Ortiz.

L’experimentat lateral, amb recorregut històric a la Montañesa, creu “sincerament, per tot el que s’escolta sembla que no interessa que pugi el Sant Joan At Montcada perquè sempre, no sé la raó o raons, sempre es provoquen situacions de queixa”. En resum: “Ha d’haver-hi moltes diferències perquè, com tot vagi igualat, escombraran per al contrari”.

La clau passa per “preocupar-nos del nostre equip i saber que el 80% de l’eliminatòria ens la juguem aquest diumenge i la gent ho sap“. Joshua, d’altra banda, té màxim respecte pel rival: “L’At Sant Just també sap els qui som nosaltres i coneix a la nostra afició que estrenyerà des del minut un; a pocs equips els agrada venir al nostre camp. Ningú desitjava enfrontar-se a nosaltres o que ens eliminessin en el primer partit perquè, el sento, no ha estat així”.

El gran perill del At Sant Just es diu Jan González i els seus 26 gols de Lliga regular // FOTO: ASJust
El gran perill del At Sant Just es diu Jan González i els seus 26 gols de Lliga regular // FOTO: ASJust

L’equip del barri de Sant Joan a Montcada és “molt, molt humil, molt, però la nostra il·lusió està per sobre de tot. Tot pot canviar en un minut i buscarem una bona renda”. I atenció al duel de golejadors perquè “nosaltres tenim Òscar Muñoz que no per a ficar gols,  clar que ells tenen a Jan González, un gran xaval de club, sempre amb gol i caldrà controlar-ho”. Joshua destaca al tècnic rival Marc Cabestany perquè té molt treballat a aquest equip i es nota la seva mà. Tot això em sembla bé, però juguem a casa nostra”