A Mercantil, Huesca i Jàbac se’ls complica

Una jornada més, i queden set, la Divisió d’Honor Juvenil manté la incògnita de la segona plaça mentre aïlla a Mercantil, Osca i Jàbac per a baix. El quart lloc del descens serà una ‘guerra’ per a Lleida E. i Badalona

L’equip vallesà és tercer per la cua / FOTO: http://www.futbolbalear.es

Jornada 23ª en la Divisió d’Honor Juvenil amb moltes incògnites a resoldre. Per a dalt segueix el poderós Espanyol mentre que Damm i Mallorca lluitaran per la segona plaça. El Barça segueix massa allunyat encara que l’arribada de Javi García Pimienta anima una mica més als blaugrana.

Per a baix, tres equips veuen com se’ls complica molt el present i el seu futur mancant aquestes set jornades per al final de temporada. Les seves derrotes davant At. Balears (Mercantil), Huesca (Espanyol) i Jàbac (Sant Francisco) deixen als tres conjunts afectats a sis, set i vuit punts, respectivament, del temut descens. A més, val la pena recordar aquesta quarta plaça, per a baix, en la qual es troben immersos Lleida Esportiu i Badalona, doncs el Saragossa té dos punts més.

Interessant final de campanya per als dos equips catalans a els qui els esperen encara quatre partits a casa per tres fora. Els ilerdencs viatjaran per lluitar contra Sant Francisco, At. Balears, Nàstic i Osca mentre esperaran en la Terra Ferma a Manacor, Stadium i Damm. Els escapolats, per la seva banda, aniran a Huesca, Cornellà, Jàbac i At. Balears i rebran a Saragossa, Mercantil i San Francisco.