A Martí Cifuentes sí que l’il•lusiona el projecte de l’Hospi

Martí Cifuentes s’ha compromès amb el CE L’Hospitalet per les dues pròximes temporades encara que, al final de la primera, podrien acordar la fi de la relació, si procedís. Al contrari que a Kiko Ramírez, el nou projecte li convenç

Nou tècnic del CE L'Hospitalet / FOTO: CLUB
Nou tècnic del CE L’Hospitalet / FOTO: CLUB

Quatre mesos després d’haver estat acomiadat de mala manera de la UE Sant Andreu, Martí Cifuentes s’ha compromès aquest dimecres a liderar el nou projecte del CE L’Hospitalet per les dues properes temporades. Aixòsí, si al final de la primera alguna de les dues parts no està satisfeta o apareix alguna nova situació que no els agradi, es pot acabar el contracte sense el pagament de la segona.

“L’Hospi és un equip referència de la Segona B, però és molt aviat per marcar objectius i és un moment de canvi . Hem de veure amb quins jugadors comptem i el primer objectiu serà arribar als 45 punts”, va afirmar Martí amb solament hores en un càrrec al que es va comprometre diumenge passat. En qualsevol cas: “el projecte és il•lusionant”.

L’entrenador santcugatenc desitja “mantenir la columna vertebral de l’equip”, felicita al club, ja que “econòmicament ho han fet bé” i comença amb la idea de “mantenir el futbol associatiu que aquest equip ha estat treballant aquests últims anys”.
Dispara, però no assenyala

Una curiositat pel que fa al seu últim equip a segona B (Sant Andreu). La màxima accionista, Dinorah Santa Ana, va sorprendre mesos enrere en afirmar que el tècnic havia denunciat als quadribarrats “per discriminació”. Aquesta va ser la última resposta les instal•lacions riberenques. ”S’han dit moltes mentides, Qui?, No diré qui, solament que s’han dit. Vaig denunciar per impagament de contracte, no per discriminació i ja està solucionat. No va ser una inspiració divina”.