A la quarta va ser la vençuda per al Granollers

A la quarta va ser la vençuda per al Granollers en aquesta segona fase de competició per l’ascens a la 2a RFEF. Primer i gran triomf dels vallesans enfront del líder Europa

A la quarta va ser la vençuda per al Granollers davant el líder de Vilajoana // FOTO: Àngel Garreta
A la quarta va ser la vençuda per al Granollers davant el líder de Vilajoana // FOTO: Àngel Garreta

No és normal dir que a la quarta va ser la vençuda per al Granollers en aquesta segona fase per l’ascens a la 2a RFEF. El conjunt vallesà, dirigit per Jordi Peris (segon de José Solivelles), sumava tres KO consecutius.

Després d’una gran primera fase com a tercer classificat, màxim golejador (32) i sisè menys golejat (22), costava creure aquests tres partits de la segona. Però hi ha hagut reacció i va anar en gran enfront del millor equip de Tercera com és l‘Europa.

REACCIÓ DEL GRANOLLERS

Així es va expressar Jordi Peris a la sala de premsa. “És una gran victòria que anàvem buscant. Fins a aquest moment no havíem fet gol en aquesta segona fase i, encara que no ens juguem res, sí que ens estem preparant en tots els aspectes per a jugar els quarts de final contra l’equip que quedi primer de l’altre grup”.

El segon tècnic del Granollers, Jordi Peris, té motius per a creure en l'equip de José Solivelles // FOTO: A.G.
El segon tècnic del Granollers, Jordi Peris, té motius per a creure en l’equip de José Solivelles // FOTO: A.G.

Encaixar el gol de l’empat en el minut 53 no va ser un problema per al Granollers perquè “tenim una manera preparada per a quan rebem o marquem i ficar-nos una altra vegada mentalment en el partit perquè són moments d’alts i baixos en l’àmbit emocional”.

La clau passava per “intentar dominar, una altra vegada, el joc com nosaltres fem i ha arribat el 2-1. En la 1a Fase provem diferents coses fins que aconseguim l’equilibri entre els jugadors de la plantilla. Al final, si fas bé les coses, arriba una bona ratxa i ens vam posar a dalt”.

I EL FUTUR?

Doncs, el futur es diu “intentar preparar-nos per a seguir, competir al màxim i aconseguir les habilitats que tenen equips més grans en l’àmbit competitiu. Intentarem transmetre als jugadors perquè el puguin portar al camp i jugar els quarts de final”