“A la nostra afició ja li toca pujar a Segona B”

El ‘petit’ dels Cano (Jordi) té davant seu la gran ocasió per a mostrar-se a la pantalla del futbol. Als seus 25 anys, el Pitxitxi de Tercera desitja triomfar enfront d’un Terrassa poderós i amb un altre golejador (Arranz, 15) i el Zamora (Ortega). Badalona pot esperar

Jordi Cano, Europa
El petit dels Cano es fa molt gran en el camp // FOTO: J.C.

Com va tot?

Bé. La veritat que bé, amb ganes que arribi la setmana vinent, el diumenge, per a disputar la semifinal del play-off.

Quina pretemporada porten! Sense jugar des de mitjans de març i en la quarta setmana de treball, quines sensacions té?

Tot ha estat dur. Al final ja se sap que el play-off serà jugar partits molt durs, davant rivals molt complicats i estar al cent per cent per a intentar poder ascendir.

Si a algú ha fotut aquest tall en la competició (en la vida és clar que a tots) és a vostè perquè estava en ratxa amb 18 gols.

És el que hi ha. Fins i tot quedaven 11 partits per disputar-se i potser podria haver augmentat algun més, no obstant això, l’important és que l’equip ha estat, com durant tota la temporada, entre els tres o quatre primers perquè ens ho hem merescut.

“Em faria molta il·lusió jugar a Segona B”

Quantes vegades ha tancat els ulls i s’ha vist ja a Segona B?

No ho he pensat. Sóc un jugador que vaig estar el primer any a Segona Catalana, arribar al nivell dels meus germans ho veia molt complicat i al final pas a pas tot va arribant. La veritat és que em faria molta il·lusió jugar a Segona B enfront d’equips i rivals molt bons, en estadis molt macos i a veure si em toca amb l’Europa.

El Pitxitxi de Tercera vol més gols // FOTO: A. Garreta

Quatre preguntes comunes: Li direm el mateix que a l’egarenc Ortega: Zamora contra Pitxitxi. Segur que ja sap quant mesura Jose Ortega, la seva cama bona, fins i tot si té núvia…

Sí, ja el conec bé, és un gran porter i ja li he pogut marcar dos gols en els nostres enfrontaments; a veure si diumenge que ve arriba un altre.

Al Terrassa li va marcar un gol. Va servir per a poc però li va marcar. Això no s’oblida!

No, això no s’oblida i a veure si puc mantenir aquesta ratxa. Li ‘faré’ alguna ‘miradeta’ abans de començar.

Heu marcat 17 gols més que ells encara que el Terrassa porta encaixats 12 menys. Això és per culpa de tots dos. 

Ortega és un autèntic porter, és el capità del Terrassa i, encara que dins del camp imposa una mica, a veure si se li pot ficar mà.

“José Ortega és un autèntic porteràs”

Juguen 24 hores després que L’Hospitalet i Sant Andreu. Un avantatge? Qui desitja que passi?

Com a europeista vull que passi L’Hospitalet, l’europeista mai vol que guanyi el Sant Andreu, però d’altra banda vull que sigui també el Sant Andreu.

Jordi Cano, Europa
Jordi Cano somia amb jugar a Segona B // FOTO: Marc Santaeugènia

Els ha passat el seu entrenador Vilajoana molts vídeos d’aquest experimentat Terrassa?

Cap. Aquesta setmana vinent ja començarem amb l’anàlisi del Terrassa i a veure si podem treure benefici. No és un partit més, no, enfront del Terrassa sempre són grans partits: a casa vam empatar a dos i va ser molt emocionant i després 2-1. Aquesta temporada encara no els hem guanyat i a veure si toca ara.

Diu Javi Sánchez Camacho que, si l’Europa no nota els nervis en excés, li pot plantejar molts problemes a un Terrassa amb recursos il·limitats.

Sí. Tant de bo puguem ficar-los mà, tenim molta confiança i anirem per ells.

“Com a europeista, vull que passi L’Hospitalet”

Hi ha qui assegura que, com vostès tenen poc a perdre (com si no pujar sigui poc), sortiran a ‘mossegar’. 

Segur. L’Europa és un històric que desitja estar en el més alt, fa 26 anys que no ascendeix, és l’equip amb més play-off disputats i ja li toca a la nostra afició.

Ortega, Pelegrí, Álex Fernández, Arranz…..ningú es menja a ningú?

En el futbol mai se sap perquè és l’esport més impredictible de tots i, qui estigui menys preparat per a aquest dia, perdrà.

Si l’afició sempre juga, no creu que s’hauria d’haver anul·lat aquesta promoció?

Com a aficionat el que vols és veure al teu equip. Nosaltres volem jugar, cal entendre’ns i intentarem fer-ho per ells i que la pròxima temporada puguin gaudir de la nova categoria.

“Un titular? Jordi Cano aconsegueix un hat trick davant el Terrassa”

Ja ha vist el Municipal de Badalona. El futur pot esperar?

El vaig veure per streaming. Ara estic centrat en el play-off i el que pugui passar després ja arribarà. A l’Europa l’estimo molt i intentaré que pugui ascendir.

Un titular per a després del partit enfront del Terrassa. 

Jordi Cano aconsegueix un hat trick davant el Terrassa i passa a la final.