A la Canonja se li escapen tres jugadors que havia fitxat

Imanol (Catllar), Amador Voces (Catllar) i Ionita (UE Valls) s’havien compromès amb el CF Canonja, però al cap de pocs dies de fitxar pel club tarragoní canvien d’opinió

FRANCESC FÀBREGAS/ EL TRAVESSER
Ionita, es tirava enrere en la seva decisió d'incorporar-se a La Canonja /FOTO: EL TRAVESSER
Ionita, es tirava enrere en la seva decisió d’incorporar-se a La Canonja /FOTO: EL TRAVESSER

El CF Canonja, venia de tancar la seva millor temporada. Cinquens a Segona Catalana, feia mesos que estava treballant per confeccionar la plantilla de la temporada 2015-2016. A poc a poc, el club anava lligant renovacions i incorporacions, per tal d’aconseguir fer un equip competitiu i si es podia, millorar la plantilla de la temporada ja finalitzada.

El club anuncia en primera instància vàries incorporacions, entre elles la d’Imanol i Amador, procedents del CE Catllar de Primera Catalana, i la de Ionita, de la UE Valls -Segona Catalana-. A part, arribaven altres jugadors per reforçar la plantilla. El club, queda amb els jugadors i són presentats a peu de gespa del municipal però la sorpresa arriba pocs dies després. Ionita rebia una bona oferta del Catllar i decidia trencar amb el compromís que havia agafat amb La Canonja. El mateix passava amb Amador Voces feia el mateix, i el seu futur encara no està clar. Imanol, el que havia de ser un dels referents de l’equip, al final també canviava d’opinió i marxava al Cambrils, de Segona Catalana.

La Canonja, ho feia oficial a través de Facebook. Amb motius de poder mostrar el seu disgust, no entrava en cap mena de polèmica, només anunciava que seguia treballant per a fer la millor plantilla possible de cara la temporada pròxima.