A Jordi Bonet li fan un avís

Setmana passada de junta directiva a la FCF i oportunitat perquè el ‘vice’ (i diu que futur president), Jordi Bonet, rebés un avís, en forma de toc d’atenció, del cap Soteras perquè no es passi

Jordi Bonet, Miquel Sellarès i el 'mut' Talavera, protagonistes del futbol català // FOTOS: Arxiu
Jordi Bonet, Miquel Sellarès i el ‘mut’ Talavera, protagonistes del futbol català // FOTOS: Arxiu

@ManuelSeguraM

Fa molt temps que la FCF s’ha convertit en la famosa casa de ‘Tócame Roque’. Així ho entendrà millor l’escuder de Joan Soteras, una vegada més, protagonista de l’última junta directiva dijous passat. No obstant això, a qui van cridar l’atenció va ser al vicepresident, Jordi Bonet.

Una vegada va finalitzar el tràmit d’una junta que només serveix per a justificar ingressos, però va haver-hi trucada a capítol al despatx del president més pendent de Pedro Rocha i la RFEF que d’altres assumptes.

BONET, PRESIDENT? SOMRIURES!

Però anem a pams. D’una banda, el seriós avís a Jordi Bonet, responsable de la delegació de Girona, li van recordar que no es pot fer auto-promoció mentre Soteras i la seva junta està als jutjats. La sentència del TSJC pot posar a tots en el seu lloc i no s’entén que alguns (presidents o absents com Josep Llaó) continuïn creant faules.

Hi ha qui ja s'ha vist president de la Catalana fa molts anys com aquest vicepresident // FOTO: Arxiu
Hi ha qui ja s’ha vist president de la Catalana fa molts anys com aquest vicepresident // FOTO: Arxiu

Els somriures pel ‘president’ Bonet provoquen reaccions descontrolades de Soteras i del director Calle qui treballa altres objectius com veure al septuagenari a la presidència de la RFEF. És una obsessió, ja que Rocha tampoc li cau massa bé (li va fer fora de Las Rozas). Sap que poc futur tindrà amb el ‘fidel’ Pedro al capdavant.

EL ‘MUT’ TALAVERA TÉ POR

D’altra banda, el xoc entre el vicepresident i amic personal de Soteras, Miquel Sellarès, amb el todopoderoso ja no es dissimula. És més, en un dels esmorzars de l‘Izarra va quedar clar el divorci entre el directiu sabadellenc i l’executiu que només escriu en castellà (mal) i sense accents.

Aquest divorci entre aquests dos protagonistes molesta a un Soteras que es mou entre diverses aigües. Mentre que la seva primera opció de successió seria Sellarès, Calle, ara fora del Comitè Nacional de futbol sala, ja li té marcat al mut i poregós Alex Talavera qui ha frenat la seva incorporació per les crítiques del Govern.

L'amic del president, Miquel Sellarés, no està molt satisfet del director Calle // FOTO: FCF
L’amic del president, Miquel Sellarés, no està molt satisfet del director Calle // FOTO: FCF

XOC SELLARÈS-CALLE

L’enfrontament que van tenir en una junta econòmica els dos personatges, amb especial discurs de Sellarès contra el director, mereix ser destacat. Escoltar un directiu que posi en el seu lloc l’escuder’, després de qualificar de “pocavergonya, marica i fill de puta” a un exfederativu (Manel Duran) és sorprenent.

Ah! I la tercera opció… Jordi Bonet encara que ja hem dit que aquesta possibilitat només provoca somriures.

Soteras segueix agenollat davant el seu director i Sellarès, que ja ha presentat dues vegades la seva dimissió, no entén aquesta ‘submissió’. Cm no ho entén la resta d’una junta directiva mediocre. Clar que qui vol dimitir, es va i ja està, però és un pas important.