A Guissona temen la sanció al seu jugador Otger

La joventut va trair al jove jugador del Guissona B, Otger Manau, en el partit que va enfrontar al seu equip amb La Fuliola (Tercera Catalana, Grup XIV). Va perdre els nervis i va agafar pel coll al col·legiat Joel Florejachs qui va suspendre el partit en el minut 60

Guissona UE/ FOTO: CLUB
Guissona UE/ FOTO: CLUB

No és una agressió més ja que la junta directiva del Guissona es reunirà aquest dimecres per veure si el seu jugador, Otger Manau, mereix una primera sanció per part del club. Partit Guissona B – La Fuliola (Tercera Catalana, Grup XIV), amb 1-1 en el marcador, el col·legiat Joel Florejachs assenyala penal contra els locals i això provoca una reacció desafortunada per part del futbolista.

“Va ser una empenta, però no li va agarrar, com diu l’àrbitre durant tres segons, pel coll”, afirma a Futbolcatalunya el seu president, Ferran González.

Segons el màxim representant del club ilerdenc, que estava en el camp presenciant el partit, “el xaval va perdre els nervis ja que el col·legiat es va equivocar també dues vegades seguides”. No obstant això, “això no justifica l’ocorregut”, va afegir González qui va lamentar el fet.