A Gavà no volen pagar Desembre als jugadors

No hi ha dia sense sorpresa a Gavà des de la sortida dels antics col·laboradors a meitat del mes passat i l’arribada dels nous. El mes de desembre és el que precisament motiva una nova discòrdia perquè la junta de Manuel Maniega no vol abonar la nòmina en qüestió

L’escándol continua a Gavà / FOTO MSA Sports

Només set futbolistes es mantenen en la relació del primer equip del Gavà després del ‘tsunami’ del passat desembre. Xavi Civil, Iván, Gimeno, Luca, Fran Orellana, Dani i Rubi  segueixen a les ordres de Juanma Pons encara que algú han demanat sortir i no se’ls obre la porta.

Han arribat deu cares noves, ara com ara, i, encara que els gestors no són els mateixos, es manté en la presidència Manuel Maniega. En la relació de nous futbolistes apareixen  Tiko Messina, Arthur, Xavi Pérez, Álex Gómez, els porters Sergi Aguilar i Álex Sánchez, Cifuentes, José Barragán, Sonta i Alan,  als quals s’afegirà algun més.

Per això sorprèn que no vulguin abonar la nòmina del desembre passat als seus futbolistes amb l’excusa d’un ‘buit’ de poder absurd i fins i tot quedi encara pendent l’abonament de la mensualitat del maig passat del 2014.

Segons va informar dies enrere @havokcfgava, l’empresa que portava les destinacions del club blaugrana (MSA Sports) per delegació del president Maniega ha denunciat a l’entitat.