A 15 punts per arribar a l’equador de la Lliga

Jornada 15 de Lliga, o el que és el mateix, tram final de la primera volta. Només resten cinc partits per arribar a l’equador de la lliga. Equips com Palamós, Figueres i Prat, els toca millorar a partir d’ara. La zona de play-off es troba competida amb diferents equips que volen una de les primeres quatre places

El capità de l’Europa vol guanyar a Cerdanyola / FOTO: torcidaescapulada

Dissabte, un sol partit. El Santfeliuenc, equip de mitja taula vol millorar els darrers resultats. Tindrà una prova de foc, ja que li espera el líder, un Rubí que és líder en solitari amb 29 punts i només ha perdut un sol partit.

Diumenge, la jornada es disputarà pràcticament tota al matí, deixant-se tres partits a la tarda.

La jornada s’obrirà al camp del Gavà. Els locals, reben a la Montañesa, equip que té exactament la mateixa puntuació. El CF Gavà porta tres derrotes seguides mentre que la Monta té encara no ha guanyat fora de casa.

El Castelldefels –cuer- entrarà en escena davant del Masnou. Amb la moral alta, el Castelldefels porta dues victòries consecutives i davant té un Masnou que tercer, fa que no perd des de la jornada cinc de lliga.

Partit directe de la zona baixa. Vilassar de Mar, que ha sumat dos dels últims 15 punts, rep al Palamós que porta tres jornades seguides puntuant. Separats per tres punts, els dos conjunts estan a un sol partit de sortir del descens.

També, en aquesta zona perillosa es troben Martinenc i Prat, dos equips que es veuen les cares diumenge i que tot i estar fora del descens, es troben a prop. El Prat, ha sumat els últims 9 punts possibles, mentre que els del Ginardó han punxat en els darrers dos partits.

El Cerdanyola i l’Europa s’enfronten diumenge al matí amb la necessitat de guanyar. Les darreres ensopegades així els obliga si volen seguir a prop del quart lloc. El Cerdanyola està a set punts del quart i l’Europa a cinc.

Partidàs a l’Ebre. L’Ascó de Miguel Rubio rep al Peralada. Quart davant de cinquè i una plaça de play-off en joc. El guanyador acabarà la jornada en una de les quatre primeres places.

Restaran els partits de la tarda. Un partit desigual sembla que es viurà entre AEC Manlleu i Pobla de Mafumet, almenys així ho diu la classificació. El Manlleu és dissetè amb 14 punts mentre que la Pobla és segon amb 27 punts (+13 pts). Els locals en els darrers cinc partits han sumat tres empats, mentre que la Pobla només ha perdut 4 dels últims 15 punts en joc.

Figueres-Sabadell B representa un partit entre dos equips amb dinàmiques contraposades. El Figueres, tot i estar quinzè a la taula, porta dues derrotes seguides però ha sumat 9 punts dels darrers 15. Per contra, el Sabadell B, ha sumat 4 empats gairebé seguits, amb una derrota al mig. Entre els dos equips hi ha dos punts de diferència.

Per tancar la jornada, Terrassa-Vilafranca. Els egarencs són sisens i tot i la situació institucional, estan a quatre punts del play-off. Els darrers dos empats seguits els ha penalitzat. Davant tindrà un Vilafranca que es troba a només un punt i dos posicions per sota. Els d’Ivan Moreno sumen cinc partits seguits puntuant.

Horaris
Dissabte
Santfeliuenc-Rubí 18:00h

Diumenge
Gavà-Montañesa 11:30h
Castelldefels-Masnou 12:00h
Vilassar-Palamós 12:00h
Martinenc-Prat 12:00h
Cerdanyola-Europa 12:00h
Ascó-Peralada 12:00h
Manlleu-Pobla Mafumet 16:30h
Figueres-Sabadell B 16:30h
Terrassa-Vilafranca 17:00h