Cadets i infantils amb sabor blaugrana

Aquest proper cap de setmana es tanca la primera volta del campionat en la Divisió d’Honor Cadet i Infantil amb liderat per a un FC Barcelona que no ho tindrà molt fàcil en la segona per a endur-se el títol

Cadets, Párez, FCB
Pablo Páez, golejador blaugrana/FOTO: futbolcatalunya

Catorze jornades disputades en la Divisió d’Honor Cadet i Infantil i liderat per a FC Barcelona en les dues categories. Aquest cap de setmana tindran la possibilitat de tancar aquesta posició de luxe els primers, ja que la seva diferència respecte al segon (RCD Espanyol) és de cinc punts mentre que els segons també mantenen aquest pols amb els blanc-i-blaus encara que estan a només un. Si les plantilles dirigides per Sergi Milà i David Sánchez guanyen a Gimnàstic Manresa i Jàbac i Terrassa respectivament, hauran competit una gran primera volta.

Cadets invictes

Els cadets del FC Barcelona, que aquest cap de setmana es van imposar per la mínima al RCD Espanyol (2-1) presenten uns números de líder amb 42 punts sumats (ple absolut) després de 14 triomfs de 14 partits, amb 50 gols marcats (màxim anotador) per només 6 en contra, 2 més que els blanc-i-blaus de Xavi Corominas. Cap rival li ha fet més d’un gol en un partit als blaugrana que tenen a Ángel Alarcón (14) com pitxitxi seguit de Pablo Páez (8). Per contra, els pericos Marçal Casadevall (10) i Sergio Sandoval (9) li segueixen de prop.

Cadets, Espanyol, DHC
El blanc i blau Sandoval ja ha fet 9 gols / FOTO: futbolcatalunya.com

Només un KO infantil

Amb una única derrota soferta enfront d’un gran Gimnàstic Manresa (1-0) i un empat enfront de Girona a Torres de Palau (0-0), els infantils barcelonistes caminen més justos respecte a l’equip dirigit per Erik Llorca. Un únic punt separa a tots dos conjunts perquè, mentre el primer acumula 37 punts, els blanc-i-blaus porten 36, amb 45 gols marcats pel Barça enfront de 37 de l’Espanyol i amb 7 rebuts en la porteria blaugrana per 10 en la blanc-i-blava. Curiosament, el segon equip menys golejat és el Girona amb 8.
És pitxitxi de categoria el blaugrana Hugo Alba (14) –gol per partit-, seguit per Ousmane Doumbia (At. Segre, amb 9) i l’espanyolista Izan Herranz (7).