#2cat5: L’Albi suma els seus partits per victòries

L’equip dirigit per Raül Fernández encara no ha perdut cap punt en els primers quatre partits de lliga i es queda sol al capdavant de la classificació

JOSEP REGANY
Victoria del Linyola en el Municipal d’Alpicat/ FOTO: CA ALPICAT

L’Albi va guanyar per 0 gols a 1 al sempre complicat camp del Juneda. Amb aquesta victòria va aprofitar la relliscada de l’Alcarràs per situar-se com a nou líder, i per primera vegada, líder en solitari del grup cinquè de Segona Catalana. (Veure MARCADOR i CLASSIFICACIÓ)

Per la seva banda, els homes dirigits per Josep Maria Espasa rebien la visita del Solsona. Dos dels aspirants a dominar la classificació a final de temporada. El partit va ser molt disputat, amb una gran intensitat per part dels dos equips, però no van estar encertats de cara a porteria. Tot i disposar d’ocasions, les defenses es van imposar als atacs i van firmar un empat sense gols que aparta l’Alcarràs del liderat del grup.

Maneta d’Héctor Badia a l’Agramunt

El Balàfia en va tenir prou amb l’actuació del seu davanter Héctor Badia, que després d’estar un temps parat per una lesió, ha començat la temporada a un ritme excel·lent. L’Agramunt que encara no ha sumat cap punt va veure com ell sol firmava els 5 gols de l’equip de la capital del Segrià, que els permet escalar fins a la tercera posició.

El Linyola i l’Organyà superen els seus partits per 0-2 i sumen tres punts a domicili que els donen ales i els permeten sumar 7 punts que els situen a la part alta de la classificació.

El Cervera va aprofitar la seva condició de local per superar a un Artesa de Segre que venia de golejar la jornada anterior. Els de la Segarra tornen a la senda de la victòria després d’un empat i una derrota consecutives.

Tres duels molt igualats amb repartiment de punts. L’Alcoletge i el Vallfogona de Balaguer no van passar de l’empat a 1, resultat que no deixa satisfet a cap dels dos equips que es col·loquen amb 2 punts cada un. El Palau d’Anglesola va rescatar un punt en el darrer minut i de penal davant del Torrefarrera (2-2). I, finalment, Térmens i Castellserà van firmar un empat a 1 en els darrers minuts de partit.