Gran èxit de la 17a Edició de la Cerdanya Cup

Còrdova (benjamins i alevins), Balears (infantils), Puigcerdà (cadets) i Bordeta (Juvenils) es van proclamar campions de la 17a Edició de la Cerdanya Cup celebrat aquest cap de setmana passat

EDUARDO BERZOSA
Còrdova, campions Benjamins 2017/ FOTO: EDUARDO BERZOSA

La Cerdanya Cup ja és història en la seva 17a Edició. Com no podia ser d’una altra manera, el Municipal de Puigcerdà va viure una jornada espectacular amb la disputa d’unes finals que van portar a més de 2.500 espectadors a les graderies.

FINALS
– BENJAMINS FUTBOL 7 BALEARS-1 CÒRDOVA-2
– ALEVINS FUTBOL 7 PUIGCDERDÀ-0 CÒRDOVA -4
– INFANTILS BALEARS-1 LLEIDA E.-0
– CADETS PUIGCERDÀ – SANLUQUEÑO-0 (3-2 p.p.)
– JUVENILS BORDETA-1 SANTA PERPÈTUA-0

Diversos aspectes a considerar amb especial esment per als espectadors i tots els participants. Doblet del Còrdova en Benjamins i Alevins, gran treball de la selecció de Balears sota la direcció de Barea, amb molts anys ja presents en la Cerdanya Cup, i diverses edicions en la seva butxaca. Gran treball i atenció al seu futbolista Toni, màxim golejador del Torneig, i nou jugador del FC Barcelona. Del CIDE mallorquí al Cadet del Barça.

Andrés García, màxim golejador a la Cerdanya /FOTO: EDUARDO BERZOSA
Andrés García, màxim golejador a la Cerdanya /FOTO: EDUARDO BERZOSA

També mereix punt i apart el juvenil de la Blanca Subur. No només no va perdre cap partit sinó que va donar sempre la cara malgrat caure en les semifinals per 11 a 10 davant el campió Bordeta. Després, en la consolació, van guanyar per 1-0 davant la F.Marcet, conjunt menys golejat del torneig i amb Aroca com a Pitxitxi amb 7 gols.
Manolo Romero i tot l’equip ja treballa per la 18a Edició.

Andrés García va ser el màxim golejador i millor jugador del Torneig de la Cerdanya