Festa Major a la Nova Creu Alta

El Sabadell guanya el segon partit consecutiu després de superar l’Hércules. Els arlequinats, que sumen 6 de 9, consoliden el projecte de Solivelles. El Barça B, amb tres de tres, és líder en solitari, mentre que Llagostera i Espanyol B estrenen el seu registre de victòries

JORDI MESTRES @jordimestres7
El Sabadell celebra la victòria contra l'Hércules // FOTO: Twitter Ramon Verdu (@rverdu21)
El Sabadell celebra la victòria contra l’Hércules // FOTO: Twitter Ramon Verdu (@rverdu21)

Del pessimisme s’ha passat a la tranquil·litat a Sabadell. Un nou projecte necessita temps i confiança i no hi ha millor forma de guanyar crèdit que amb victòries. Així, el conjunt arlequinat n’ha sumat dues de consecutives amb un nom propi. Dos gols de Migue han donat sis punts. Els de José Solivelles, de moment, rendibilitzen al màxim cada diana. Tot plegat, el cap de setmana de la festa major de Sabadell. La celebració va passar de la ciutat a la Nova Creu Alta, amb una victòria de prestigi contra l’Hércules d’Alacant. De què serà capaç el nou projecte de Hummel? Encara és aviat per saber-ho. El que està clar és que amb aquests sis punts al sarró el Sabadell té crèdit per a créixer. Que no és poc.

I és que a hores d’ara només quatre equips tenen més punts que el Sabadell. Són l’Atlètic Balears, l’Ebro i el Valencia-Mestalla, amb 7 i el Barça B. Aquest últim, líder en solitari, va guanyar el seu tercer partit consecutiu. Ho va fer d’una forma diferent. Amb menys autoritat i més competitivitat. No podia ser d’una altra manera contra un Villarreal B que va vendre cara la seva pell. El gol de Xemi en l’última jugada val un ple que s’allarga tres jornades.

El Barça B encara no ha perdut, com tampoc Badalona i Cornellà. Tots dos van empatar a zero aquesta jornada. Els escapulats en un partit a Montigalà contra el Prat. Bona entrada a la categoria dels de Pedro Dólera, que s’han refet de la golejada inicial a Paterna. Per part dels de Manolo González, va debutar el fitxatge estrella Bruno Vinicius. Déu n’hi do l’equip que ha armat el Badalona aquesta temporada.

Un gol agònic va donar tres punts al Barça B // FOTO: @FCBMasia
Un gol agònic va donar tres punts al Barça B // FOTO: @FCBMasia

PARTITS A LES 12 A PRINCIPIS DE SETEMBRE?

El Cornellà també va igualar a zero contra l’Atlètic Balears. Jordi Roger va donar com a bo el punt tenint en compte l’entitat del rival i les circumstàncies. Els verds, de fet, han superat un inici difícil amb bona nota contra rivals d’entitat. Van guanyar el Villarreal B, després van igualar a El Collao i ara han empatat contra l’Atlètic Balears.

Jugar a les 12 del migdia és obligat quan es juga contra equips de les Illes, però no en els partits contra la resta. Costa d’entendre que Gavà i Alcoyano juguessin en aquest horari en el Setembre més calorós a Catalunya dels últims anys. El resultat va ser un partit amb un ritme baix, que va trencar Boris amb el seu segon gol en tres jornades. L’Alcoyano va despertar a partir d’aleshores i no només va empatar, sinó que va perdonar a un Gavà encara tendre.

L'afició del Gavà va felicitar els seus futbolistes // FOTO: Jordi Mestres (FutbolCatalunya)
L’afició del Gavà va felicitar els seus futbolistes // FOTO: Jordi Mestres (FutbolCatalunya)

LLAGOSTERA I ESPANYOL B S’ESTRENEN

Una de les bones notícies de la jornada van ser les victòries de Llagostera i Espanyol B. Les primeres de la temporada. En el cas dels gironins gràcies a una bona segona part contra l’Atlético Saguntino. Marc Fernández va marcar els dos gols que van donar una victòria necessària. I és que no s’ha d’oblidar que els d’Oriol Alsina són un dels favorits i els punts d’ara sumen tant com els del final.

En el cas de l’Espanyol B, tractant-se d’un filial, la victòria no obligava tant. Tot i això els de David Gallego es van imposar a Elda – compte l’Eldense, tres derrotes de tres – per a sumar la seva primera victòria. Injecció de moral pels de David Gallego i punt de partida per a una temporada de canvi a la Ciutat Esportiva Daniel Jarque. Lleida i Espanyol B no van jugar aquesta jornada per les obres al Camp d’Esports i el seu partit es disputarà el proper dimecres 28 de Setembre. Els blaus només han jugat un partit – derrota a Badalona – i estan virtualment en descens.

J3 2bg3