90 minuts per a la glòria de la Divisió d’honor

Sant Andreu i Unificació Bellvitge depenen de 90 minuts per a la glòria de la Divisió d’honor juvenil. Els quadribarrats depenen de si mateixos aquest dissabte mentre els riberencs han de mirar a Badalona

Espectacular triomf de la 'Uni' enfront de la Damm B aquest passat dimecres i ara volen més // FOTO: Eduardo Berzosa

Espectacular triomf de la ‘Uni’ enfront de la Damm B aquest passat dimecres i ara volen més // FOTO: Eduardo Berzosa

EDUARDO BERZOSA

A falta de 4 partits ajornats per a completar aquesta segona fase d’ascens a la Lliga Nacional, Sant Andreu i Unificació Bellvitge poden viure aquest dissabte 90 minuts de glòria cap a la Divisió d’honor.

Els quadribarrats recuperen enfront de la Damm un partit corresponent a la 2a jornada (17.30 hores) i, si sumen els tres punts, ja estarà a dalt. Els d’Ivan Díaz-Cano, que curiosament només han sumat 28 gols a favor i 22 en contra, han sabut rendibilitzar els seus marcadors.

DIVISIÓ D’HONOR ESPERA

Detall important dels andreuencs que s’enfrontaran al segon juvenil de la Damm de Genís Sampietro, amb última derrota a Bellvitge. Mèrit especial per a la ‘Uni’ perquè els cervesers són la defensa menys golejada (14) del grup.

Atenció, doncs, a aquest Sant Andreu-Damm amb 600 localitats disponibles per als seus aficionats. El Narcís Sala pot viure una tarda excepcional davant aquesta primera oportunitat per a guanyar l’ascens.

La segona ‘bala’ podria jugar-la dimecres que ve 19 (21.15 h.), a Mataró, encara que desitgen aconseguir l’èxit com més aviat millor. En definitiva, 90 minuts per a la glòria de la Divisió d’honor.

El Sant Andreu d'Ivan Díaz-Cano vol cantar l'ascens aquest dissabte davant de la seva afició // FOTO: Vives

El Sant Andreu d’Ivan Díaz-Cano vol cantar l’ascens aquest dissabte davant de la seva afició // FOTO: Vives

TENSIÓ PER A LA ‘UNI’

D’altra banda, la Unificació Bellvitge descansarà fins a l’última jornada de Lliga perquè ja va jugar els seus ajornats, no obstant això aquesta visita a Mataró pot ser de plaer.

Els hospitalencs saben que, si el Badalona-Cornellà acaba en empat, un punt a Mataró seria suficient i pujar; d’altra banda, si els d’Alvarez guanyen als verds, hauran de guanyar o guanyar al Municipal del Centenari i, si, finalment, els escapulats cauen, ja seran equip de DHJ.

PARTITS AJORNATS

Al costat dels xocs Badalona-Cornellà (dissabte 15, 16h, 1a jornada) i Sant Andreu-Damm B (dissabte 15, 17.30 h.), queden dos més. Corresponents a la 3a jornada es trobaran Mataró-Sant Andreu (dimecres 19 maig, 21.15) i Damm B- Cornellà B (dimecres 19 maig, 19 h. al Feliu i Codina).