612 pàgines de glòria blaugrana per al CF Gavà

‘Jugadors del Gavà 1921-2021’ no és un llibre més sinó que és la història centenària d’un club a través de 612 pàgines de glòria blaugrana. Un aplaudiment per al seu autor: Enrique Fuentes ‘Havok’

612 pàgines de glòria gavanenca gràcies a Enrique Fuentes  'Havok' / FOTO: Havok
612 pàgines de glòria gavanenca gràcies a Enrique Fuentes ‘Havok’ / FOTO: Havok

612 pàgines de glòria blaugrana per al CF Gavà és el millor regal que l’entitat baixllobregatina podria rebre en el seu Centenari. Obra d’Enrique Fuentes, el nostre admirat ‘Havok’, l’impagable document mereix l’aplaudiment i la consideració a un treball de recerca impecable.

Recollir les dades de 4.000 partits i de 1.780 jugadors és una recerca a l’abast de triats i ‘Havok’ demostra no sols el seu mèrit professional sinó també la seva devoció per l’entitat.

612 PÀGINES DEL GAVÀ AL TEU ABAST

Trajectòries, estadístiques, detalls.…. és una obra que Ajuntament i club haurien de lliurar no sols als futbolistes de l’entitat sinó també a tots els esportistes. Document històric per a la història.

El llibre es pot aconseguir per:

Per correu electrònic: havokh@gmail.com

Per twitter: twitter.com/havokcfgava

Per Facebook: facebook.com/havokh P

Per Instagram: @havok_cfgava

PARLA ‘HAVOK’

Aquesta obra només la fa qui porta els colors d’aquest club en el seu cor. Ens pots comptar, si us plau, aquesta relació Enrique Fuentes-Gavà?

CF Gavà 2018: Segur que Havok ens pot descobrir la identitat de tot aquest equip

CF Gavà 2018: Segur que Havok ens pot descobrir la identitat de tot aquest equip

La meva relació amb el Gavà ve de força lluny… cap a la temporada 92/93 el club regalava entrades als col·legis per tal d’incentivar la presència de públic al camp, i com que hi havia força nois a la classe que jugaven al futbol base del club hi anàvem sovint. Eren els anys bons, amb el binomi Ròdenas-Llebaria. Quan vam pujar a 2ªB el meu pare -tot i que ell mai no havia sigut soci- em va animar a que m’hi fes, i amb uns quants més de la colla ens hi vam apuntar. Son ja més de 25 anys com a soci, i 13 des de que vaig començar amb el blog.

“SON JA MÉS DE 25 ANYS COM A SOCI”

Més de 600 pàgines…. parles de molts anys de treball, o sigui, gran satisfacció?

Han sigut molts anys de feina, primer ni tan sols pensava en publicar un llibre d’aquestes característiques, però amb els anys i pensant en el centenari, em vaig convèncer que la memòria de tots aquests futbolistes i del propi club mereixia èsser recordada. Poder-ho compartir amb tots els aficionats i exjugadors indubtablement és una satisfacció molt gran

Durant molt de temps has estat i ets (i seràs) Havok, amb el llibre ets Enrique, millor així, o et sents més a gust amb l’anonimat?

l nom de Havok el vaig buscar per què ningú m’hi relacionés, no té cap significat especial (és un personatge de còmic), i la veritat és que quan algú m’ho diu pel carrer em sona estrany, però ja m’està bé mantenir el pseudònim per xarxes, no tinc plantejat fer cap canvi en aquest sentit. El llibre he d’admetre que sí em feia il·lusió que portés el meu nom.

Canvien els temps: última imatge de l'onze inicial 'blaugrana' a Sta Coloma (agost 2021) / FOTO: Eduardo Berzosa
Canvien els temps: última imatge de l’onze inicial ‘blaugrana’ a Sta Coloma (agost 2021) / FOTO: Eduardo Berzosa

“LA IDEA NO ÉS GUANYAR DINERS”

Imaginem que el club/la directiva t’haurà ‘ajudat’ no sols documentalment sinó també a nivell econòmic amb algun patrocini. I per part de les institucions de la ciutat?

No he demanat res al club, que com ja sabeu fa anys que no travessa una bona situació econòmica, ni he buscat cap patrocini, el financio jo mateix, per això la meva idea és fer una tirada petita, per aquells que s’estimen el club o troben interessant el que poden trobar. Com explico al blog la idea no és guanyar diners amb ell, si no contribuir a rescatar la història del club i fer un petit homenatge a tots aquells jugadors que han defensat la nostra samarreta.