5è Torneig Solidari del CTA al Maresme: ‘Ajuda’ns a Ajudar’

La delegació del CTA al Maresme organitza el 5è Torneig Solidari jugat per àrbitres de l’FCF amb la finalitat de recaptar aliments per a Càritas Mataró

PREMSA FCF
Solidaritat dels àrbitres al Maresme al costat de Xavi Moreno Delgado/FOTO: FCF

Durant la celebració del 5è Torneig Solidari, jugat a Vilassar de Dalt, àrbitres arribats de tot Catalunya han disputat partits de futbol amb l’objectiu de recollir aliments per entregar-los a Càrites de Mataró. El diumenge 30 de desembre de 2018 ha estat una jornada de germanor en la que han participat uns 200 àrbitres, recaptant-se 1.200 kg d’aliments (1,2 tones).

La direcció de Càritas ha expressat a la subdelegació del CTA el seu agraïment per la col·laboració desinteressada dels seus membres, així com la de familiars i amics.

En aquesta festiva diada han estat presents el vicepresident de l’FCF i delegat a Lleida, Jordi Terés; els directius Antonio Jiménez i Juan Núñez; el director del CTA de l’FCF, Xavi Moreno; i gairebé la totalitat dels membres de la Comissió Executiva i els delegats d’arreu de Catalunya, els quals han vist com la delegació del Vallès Occidental s’ha proclamat guanyadora del torneig.

A més a més, s’ha fet entrega d’una samarreta arbitral a Josep López, en representació del CE Vilassar, per agrair la seva total col·laboració deixant els camps de futbol, les pilotes, els petos, etc., per poder celebrar aquesta jornada.

I, des del CTA, també es vol donar les gràcies a la tasca feta pel delegat al Maresme, Antonio Caballero, i a tots els seus col·laboradors per organitzar una jornada lúdica i amb un propòsit tan lloable com la recollida d’aliments per a les persones més necessitades.