57 dies després… Pedro Martín

El pitxitxi del grup 3 de Segona B torna a marcar per a confirmar la victòria del Lleida Esportiu. Els blaus es retroben amb la victòria sis jornades després

JORDI MESTRES @jordimestres7
Pedro Martín va celebrar el seu gol contra l’At Levante d’una forma molt particular… / FOTO: Jordi Echevarria

El 2019 va portar una sequera preocupant per a Pedro Martín, que va coincidir amb el pitjor moment del Lleida Esportiu. Gerard Albadalejo va ser destituït i el màxim golejador del grup acumulava 7 setmanes sense marcar cap gol. Episodis com la picabaralla amb Juanto per llençar un penal contra l’Espanyol B van marcar un abans i un després. Oliva ha arribat i la preocupació ha deixat pas a l’esperança al Camp d’Esports.

I és que el Lleida Esportiu va superar amb solvència l’Atlético Levante amb una bona segona part. Musa va estrenar el marcador i Pedro Martín, de penal, sentenciava. “Estic bastant content per marcar gol altre cop, però el que més feliç em fa és que hem guanyat i tenim tres punts més”, explicava el pitxitxi del grup.

Els seus 14 gols el destaquen com a líder en aquest apartat, seguit pels 11 de Cárcaba i el seu company Juanto. Aquest últim va abraçar-lo ben fort en la celebració de diumenge passat, un fet espontani i que no va ser de cara a la galeria:“Jo no haig de demostrar a ningú que estem bé amb Juanto. Al camp ens busquem perquè ens surt de dins. Som companys i si avui he marcat és perquè ell ha forçat el penal”.

Pedro va celebrar el gol amb unes ulleres que feia setmanes que guardava i es queda, sobretot, amb“la sensació de la segona part, de seguretat en mi mateix, feia temps que no la tenia. Perdre genera desconfiança, però ja estem aquí”. El Lleida ha revifat i “el nostre objectiu és tornar al futbol professional. No hem d’estar nerviosos. Tenim un equipàs i hem de confiar en nosaltres mateixos”.

LaLiga 1I2I3 és l’objectiu col·lectiu i el de Pedro, com no, igualar els 17 gols de cadascuna de les dues temporades de Jaime Mata al Lleida Esportiu. Li fan falta 3 més i queden 13 jornades més un hipotètic play-off. Qui va dir impossible?