400 nens de Llefià esperen una resposta del seu Ajuntament

L’Ajuntament de Badalona garanteix la seguretat en el camp del Llefià, via twitter. Mentrestant, el club té sense jugar a gairebé 400 nens perquè l'”actuació” és molt insuficient

@ManuelSeguraM
Aquesta es la solució del Ajuntament de Badalona a Llefià / FOTO: @cpsarah.
Aquesta es la solució del Ajuntament de Badalona a Llefià / FOTO: @cpsarah.

Una esllavissada en el camp del Llefià va provocar la suspensió de qualsevol activitat aquest cap de setmana passat. Tant el primer equip com tot el futbol base (30 equips) no van poder jugar, ja que la situació va ser caòtica, producte d’aquest despreniment del qual el més important va ser que no va haver-hi cap ferit.

Des de la nit del passat dissabte fins a aquest dimarts l’Ajuntament ha col·locat diverses tanques, com es pot apreciar en la imatge, i s’ha limitat a escriure un twitt peculiar on “garanteix la seguretat” i que “es pugui utilitzar en un entrenament”. Res més.

“Aquí ningú ha donat la cara per part de l’Ajuntament, ningú ha donat cap explicació. Han posat diverses tanques i passen de nosaltres. Truquem per telèfon i ens atén un funcionari, però ni l’alcaldessa, que també va ser Regidora d’aquest districte, ni María Gallardo, l’actual, diuen res. Només ens hem assabentat per twitter que havien posat aquestes tanques”, afirma amb amargor el director esportiu del club, Jordi Souto.

Esllavissada en el camp del Llefià/ FOTO. U.LLEFIÀ
Esllavissada en el camp del Llefià/ FOTO. U.LLEFIÀ

Amb prop de 400 nens a càrrec seu, Souto no farà un pas “fins que ens garanteixin, per escrit, que es pot entrenar. El primer equip podria fer-ho, però amb els nens no ens podem arriscar. És una pena. Ho havíem avisat moltes vegades que això podia passar. Ara s’ha produït un moviment de terres i la gran quantitat d’aigua que va caure el dissabte i s’ha enfonsat el mur”.

                                                      COMUNICAT UNIFICACIÓN LLEFIÀ