Tres punts catapulten el Terrassa al play-off

Els egarencs tornen al play-off 15 jornades més tard després d’aconseguir la victòria a Vilafranca, en una jornada amb diferents punxades d’equips de la zona alta

FRANCESC FÀBREGAS/EL TRAVESSER

El Terrassa FC estrenava segona equipació amb una victòria. FOTO: @TerrassaFC

El Terrassa FC aconsegueix aprofitar-se d’una jornada on diferents equips que lluitaven pel play-off s’han deixat punts, on destacava l’empat entre Sant Andreu i Prat. Els egarencs no tardaven a posar-se per davant quan Piera feia el 0-1 al camp del Vilafranca. Augmentarien distàncies gràcies a Raül Torres que marcava el seu sisè gol aquesta temporada.

El Vilafranca entrava novament al partit amb el gol des del punt de penal. El Terrassa puntuava per sisena jornada seguida fora de casa i amb els 3 punts, escala a la quarta posició gràcies a l’empat entre Sant Andreu i Prat. RESULTATS 15AJornada i CLASSIFICACIÓ

L’AE Prat deixa la quarta plaça després de sumar un punt al Narcís Sala, davant del Sant Andreu, que aconseguia treure un punt en els últims minuts de partit. Ambdós equips arribaven empatats amb 25 punts, juntament amb Terrassa i Pobla de Mafumet. Semblava que la victòria es decantaria pels pratencs quan Rosillo i Cano, als minuts 50 i 56 situaven el 0-2, però els quadribarrats no abaixaven els braços i acabarien empatant. Elhadji (80′) i Planas (89′) provocaven el 2-2 al marcador.

La Pobla de Mafumet també arribava a la jornada amb opcions a la quarta posició, però no podria passar de l’empat davant del Santboià a casa. Els pobletans veurien com la veterania dels del Baix Llobregat els impedia superar la línia defensiva, i tot i portar el pes del partit, s’acabaria els 90 minuts sense veure gols. Cinquena jornada seguida que el Santboià puntua.

Ningú pot aturar l’Espanyol B, més líder

L’Espanyol B està assolint xifres de rècord, i després de 16 jornades ja suma 44 punts, o el que és el mateix, només ha cedit quatre punts, i ja es troba a dotze punts del segon lloc. Aquesta jornada tampoc fallava i guanyava 3-0 al Figueres. El partit quedava sentenciat abans del descans, quan Moha, Pedrosa i Lluís marcaven en una primera part de clara superioritat dels de David Gallego.

L’Espanyol B només ha deixat escapar 4 punts en 16 partits. Foto: RCDE

L’Ascó (segon) empatava el derbi provincial davant del Reus B mentre que l’Hospitalet (tercer), perdia a Granollers per ajustar la segona, tercera i quarta plaça, ara separats per quatre punts. Els ebrencs començaven el duel situant-se per davant del marcador amb el gol de Cheikh (6′) però entre el final de la primera i inici de la segona els reusencs li donaven la volta, gràcies al doblet de Jordi Oribe. L’Ascó no es rendiria i Sergi Moreno (53′) deixaria les taules al marcador.

L’Hospitalet deixava esperar l’ocasió de pujar una posició a la classificació però es veuria frenat pel Granollers, que tot i la victòria no pot sortir de la zona de descens, en detriment del Gavà, que cau a la penúltima posició. El Granollers s’avançava al marcador després de l’hora de joc (68′) però quatre minuts després, Gómez feia l’empat. Quan semblava que l’empat seria el resultat final, Fuentes, al minut 87, donaria la victòria als locals.

L’Europa entra en la lluita pel play-off

La jornada li beneficia al CE Europa que guanyava al camp de l’Horta i s’uneix com un dels equips que està a un sol partit de la quarta plaça. Partit treballat d’una Europa que li tocava remuntar el partit. Nolla (11′) feia pujar l’1-0 però a la segona part els de Joan Esteva li donaven la volta al partit, amb els gols de Navarro (54′) i raillo (76′).

La jornada s’obria a Les Grasses, en un duel entre Santfeliuenc i Castelldefels (1-1). Els d’Andrés González no guanyen des de la jornada sis de lliga. De fet, la victòria estaria a tocar, fent valer el gol d’Avellaneda (52′), però Santi Triguero, al temps afegit, i des del punt de penal, deixaria l’empat a 1 com a resultat final.

Celebració del gol de Javi Navarro per l’Europa FOTO: CE EUROPA

El Palamós evita caure en descens; empat entre Vilassar de Mar i Cerdanyola

El Palamós guanyava un duel directe davant del CF Gavà mentre que l’altre partit directe, entre Vilassar de Mar i Cerdanyola, s’acabava amb empat a dos. El degà català sumava la seva quarta victòria de la temporada. El Gavà seria qui atacaria primer amb el gol d’Àlex al minut 11, però el partit faria un gir als darrers 20 minuts. Pujol (Gavà) era expulsat en una acció de penal, que transformaria Medina (71′). A partir d’aquí el partit es decantaria pels locals, que acabaven amb la victòria per 3-1, amb doblet de Medina i gol de Narcís.

Repartiment de punts entre Vilassar de Mar i Cerdanyola, que acaba beneficiant més als visitants. Fins a dues ocasions els visitants s’avançaven, però els locals sabrien contrarestar-ho.