#3div5: Res per a dalt, res per a baix

Segona jornada de la segona volta i la vida segueix igual tant per a dalt com per a baix. Tot sembla indicar que el primer lloc se’l jugaran Llagostera i Hospi aquesta setmana vinent

Valuós punt egarenc a la Feixa Llarga/FOTO: TERRASSA FC

Un únic triomf visitant és el balanç final d’aquesta segona jornada (segona volta) en una Tercera en la qual res canvia aquest cap de setmana. Res per a dalt, res per a baix encara que aquesta 23a cita de competició deixa molt clar que ‘hasta el rabo, todo es toro’. Ni més ni menys que 5 s’han marcat en els segons finals dels partits, sí, en els segons. Fins en cinc ocasions es va cantar gol en el minut 89 i una en el 87. Perquè algú s’atreveixi a dir que el refrany – ‘Fins que xiuli l’àrbitre’- no s’ajusta a la realitat.

4 victòries locals, 5 empats i 1 triomf a domicili, amb 18 gols marcats (13-5) (23a JORNADA) deixen així la CLASSIFICACIÓ.

Només l’Horta sap guanyar

Va punxar l’Hospi a casa seva davant el Terrassa, també ho va fer el Llagostera en la seva sortida a L’Energia –gironins i hospitalencs es veuran les cares el dissabte en un duel que pot decidir el primer lloc de la Lliga-, va caure el Prat, va guanyar un únic punt el Vilafranca a casa seva i només l’Horta va treure el premi més gran.

Es va avançar Sergi Rodríguez (23′) per als de Molist i va igualar, com sempre, Sergi Arranz (61′) (porta 12) mentre Salines no va poder fer-ho; meritori treball el dels egarencs amb 11 partits consecutius invictes. El Sants es va avançar per mediació de Luis Guadioso (9′) i la fe de David Crespo (89′) els va donar l’empat. Una altra vegada, els de Tito Lossio es queden amb la mel a la boca al final.

Clar que pitjor li va anar als potablava en el Feliu i Codina on no hi ha ningú que pugui guanyar excepte el seu propietari. Genís Blasco (89′) va fer saltar d’alegria als seus i porta a 7 les jornades consecutives sumant.

Joan Esteva arrenca un punt del Nou Sardenya/ FOTO: CE EUROPA

A aquesta llista cal afegir una altra victòria en el 89′ per a un Granollers que necessitava guanyar. Els de Solivelles van viatjar a La Pobla i Xavi Civil els va donar els tres punts del partit. La fe i la constància dóna premi, algunes vegades.

Golejades i empats amb sabor

Dues golejades importants en el cap de setmana amb protagonistes espectaculars pel seu esforç. Les van aconseguir els Carrillo: el Cerdanyola de Toni i el Castelldefels de Miki. Els vallesans es van entregar a Carlos Cano (50′ i 89′) i Javi López (69′) mentre els mariners ho van fer a Jordi Aumatell (27′), Jordi Cano (44′) i el mestre Santi Triguero (87′). Adéu a les igualades del rei de l’empat i 7 de 9 punts per al ‘Castefa’.

Aquest ‘títol’ de qui més empata el comparteix ara el ‘Sarda’ amb la FE Grama, ja que els colomencs van arrencar un punt d’Ascó on encara es mostren els locals impotents a casa seva. Cas d’estudi el dels asconencs amb 9 partits jugats en el seu feu (2 empats i 7 derrotes).

El mateix marcador que va figurar a Vilafranca. Els d’Ivan Moreno volien la quarta plaça, mantenen una quarta setmana sumant (7 de 9 victòries últimes) però Ruben Enri (53′) els va frenar. Nacho Rosillo (7′) posaria l’1-0 en el xoc.

A 9 de la promoció

També va haver-hi empat, encara que va ser a zero gols, l’únic, en el Nou Sardenya. Joan Esteva tornava i ho va fer esgarrapant el punt 19 dels 33 jugats a la casa escapolada. Els d’Ignasi de Prada (David Vilajoana) no van poder passar del marcador inicial davant un Figueres que suma 5 de 9 punts en les seves últimes tres sortides.

Millor li va anar al Sant Andreu enfront del Sant Cristóbal. Els quadribarrats es queden a 9 punts de la promoció d’ascens a costa d’un rival que lluny de Ca N’Anglada cau molt (8 de 33 punts). Ferran Jutglà (3′) va canalitzar el triomf i Gallego (42′) el va certificar abans del descans.