#3div5: Prohibit guanyar a casa

Tres triomfs locals en 20 partits és el pèssim balanç d’aquestes dues primeres jornades a tercera on ningú ha estat capaç de guanyar els dos partits

L’equip de Pedro Dólera, líder a Tercera / FOTO: AE PRAT

Segur que serà lògic per a molts, ja que no ha acabat Agost i ja s’han disputat dues jornades de Lliga però costa veure com 20 partits de futbol s’han traduït en sol 3 triomfs locals, 10 empats (atenció, la meitat) i 7 victòries a domicili.

Clar que s’ha millorat perquè en aquest segon cap de setmana s’han donat dues golejades (Prat i Granollers) mentre que en la primera només es va veure una en el Feliu. Un altre detall per a la reflexió: cap dels equips ha sumat els dos triomfs (L’Hospitalet va descansar el passat 19).

 ‘Cop de puny’ en el Sagnier

Amb 7 equips igualats en les 7 primeres posicions fruit d’un triomf i un empat, la curiositat arriba des de l’última plaça on figura un Sants, sense cap punt, encara que amb bona imatge oferta tant en L’Energia com a Llagostera; els de Tito Lossio no tenen la fortuna del seu costat.

El ‘cop de puny’ de la jornada l’ha donat el Prat de Dólera. Era un repte després de començar amb empat a zero en el Narcís Sala, i després d’un primer temps sec, van atropellar a un Horta que arribava amb l’etiqueta de líder i que ja suma 5 gols en contra. Cárdenas, Padilla, Pau López i Larrosa col·loquen als potablava per davant d’un Cerdanyola il·lusionant, com la Pobla Mafumet, i un seriós Sant Andreu a Ca N’Anglada.

Primer 11 inicial de l’Hospi/ FOTO: CELH

Dos gols d’Alex Ruiz, un en pròpia porta (12′) i una altra que li va donar el col·legiat encara que Arnau Tobella també podria haver estat recompensat, deixa als de Toni Carrillo en una situació increïble. Com podria pensar-ho una Pobla Mafumet que va saber remuntar a Granollers; el capità Alcántara (25′) va avançar als vallesans però el ‘corró’ tarragoní (amb dos gols de Joel Marín) va ser demoledor.

Dos gols que també va aconseguir un Sant Andreu sabedor que en camps com els del Sant Cristóbal costa molt guanyar tres punts. Un cop de cap de Kuku (31′) i Hassen (55′) van portar la tranquil·litat als d’Azparren.

Llagostera, Terrassa i Vilafranca prenen impuls després d’un triomf agònic dels d’Oriol Alsina enfront d’un Sants que va malgastar una pena màxima i va enviar una pilota al travesser. Els de Tito Lossio necessiten un triomf per convèncer-se, ja que davant el Terrassa van ser superiors. Els de Cristian García es mesuraven a un candidat a tot i ‘descansat’ de la primera jornada però l’olfacte golejador dels dos equips va brillar per la seva absència. Xavi Molist ha de seguir insistint en l’avantguarda.

Ho ha fet el Vilafranca d’Ivan Moreno. Els dos primers gols de la temporada (Arnau Gaixas 62′ i Toni Calvo 87′) van servir per superar la renda inicial de Pelegrín i que havien col·locat al Reus d’Albert Company per davant.

‘Tres gols més

Quant a la resta, urpada important de l’Ascó a Santa Coloma. El gol d’Arthur Gòdia des de 25 metres no l’oblidaran els de Toni Díaz amb un únic punt en el seu caseller. El mateix que poden dir Santfeliuenc –descans obligat-, Figueres –Joan Esteva no va poder superar al seu ex equip, Europa-, Sant Cristóbal i Santboià, un dels dos conjunts que encara no s’han estrenat en la porteria contrària com el Sants.
Joan Esteva no va poder superar al seu ex equip/ FOTO: UE FIGUERES
Amb 19 gols registrats (8 locals per 11 visitants) –tres més que en la primera- , aquesta Tercera recentment estrenada deixa a tres equips (Castelldefels, Europa i Martinenc) amb dos punts, producte de dos empats.