#3div5: Millor jugar fora que a casa

Això es dedueix després de la disputa d’una 15a Jornada en la qual només dos equips han guanyat en el seu camp. Això, en el pròleg d’una setmana especial, perquè la CatUEFA substituirà aquesta competició la setmana vinent. La classificació no canvia

Dani Ruiz, Manresa
Gol clau i definitiu de Dani Ruiz/FOTO. E. Berzosa

2 triomfs locals, 2 empats i 5 victòries a domicili és el balanç d’aquesta 15a Jornada en Tercera Divisió en la qual es van marcar 21 gols (9 locals per 12 visitants), el cap de setmana en el qual més alegries lluny de casa han aconseguit els conjunts visitants. De fet, només Horta i Manresa van poder festejar amb la seva afició la conquesta de tres punts previs a una CatUEFA que mesurarà les possibilitats de la Selecció amateur i de la qual informarem en Futbolcatalunya.com.

Santfeliuenc, Tercera
Victòria d’or del Sante/FOTO: Santfeliuenc

Per la mínima també val

Sinó que li diguin a Granollers, Vilassar, Horta, Santfeliuenc, Manresa i Terrassa amb especial atenció per als d’Andrés González que arrossegaven cinc jornades sense poder fer-ho. Collado (37′) va avançar als blanc-i-blaus i va deixar a Sani (56′ i 80′) que es lluís en el Municipal enfront d’un Vilafranca que va retallar amb Xavi Civil (68′) i va igualar gràcies a Lucas (69′) però que no va poder amb l’embranzida visitant.

Clar que per a força i distinció aquí està el Vilassar de Peque amb 6 jornades positives inclòs el triomf burocràtic de Reus. El gol de Soufiane (79′) va decidir el tercer pas enrere dels últims quatre partits d’una Pobla que ja acumula sis jornades sense guanyar. A més, tres expulsats: Pol Domingo (55′), Roger Figueras (85′) i el segon tècnic Angel Valle (89′). El filial tarragoní necessita reaccionar.
També ho necessita el cuer Igualada qui en aquesta ocasió va caure enfront del Granollers de Solivelles gràcies a un gol de Victor Morales (41′) que li va servir per a disputar una segona part còmoda. Quart triomf consecutiu vallesà amb tret del local Eric González (61′) al pal.

Una única diana, aconseguida per Bermu (54′) va retornar al camí del triomf a l’Horta després de 3 KO consecutius (dues derrotes i un empat). El Sants, sempre en l’infern del descens, és un enemic considerable i va tornar a demostrar-ho.

Però atenció a la imatge que ens serveix el nostre company Eduardo Berzosa des de Manresa amb un pletòric Dani Ruiz en pla golejador. Adrià Casanova va avançar al Banyoles (49′), va igualar Walter de penal (74′) per a decidir el davanter local (83′) amb una precisa finalització. La seva alegria va ser impressionant com la de l’equip d’Andreu Peralta.

Sergi Arranz, Terrassa
Sergi Arranz, mai falla/FOTO: Terrassa

El Terrassa continua

Qui tampoc s’atura en la seva carrera personal és el Terrassa de Xavi Molist, equip menys golejat (12) del grup. Quart KO del Peralada en el seu Municipal i quart partit sumant dels egarencs que retallen diferències amb el líder i comparteixen puntuació amb el Granollers. Arranz (2′), que ja porta 9 (a 3 de Jordi Cano que també va anotar per a l’Europa a Ca N’Anglada), i Coro (14′) van deixar gairebé tot vist per a sentència perquè va reaccionar Sergio (81′) encara que sense temps per a molt més.
Sant Andreu, Josu
Josu, 150 partis /FOTO: UE Sant Andreu

Empat a res

Els dos empats de la jornada es van donar a L’Hospitalet i a Ca N’Anglada. Dues penes màximes per als de Ballabriga van acabar amb gols de Ruy Gamma (16′) i Júnior (89′), per a col·locar el 2-2 final, mentre Javi Prats (54′) i el Pitxitxi, Jordi Cano (75′), van animar el duel. Tercer empat consecutiu dels europeistes.

Mentre, a La Feixa Llarga, ni L’Hospitalet ni Sant Andreu van poder superar a Aliaga i Craviotto, en el seu retorn. Amb molt de respecte en la primera meitat (Juanan va poder marcar en el 37′), en la segona les ocasions van ser comptades però van comptar amb la signatura de Moha (80′) per als locals i amb la de Noguera (74′). Primer empat dels quadribarrats en els seus cinc últims xocs (partit 150 de Josu) per la segona igualada riberenca a casa seva després de quatre triomfs encadenats.