L’AE Prat aprofita molt bé la jornada

L’AE Prat sap treure rèdit a la jornada després de guanyar al Terrassa -rival directe- i veure com el Sant Andreu no passava de l’empat al camp de la Pobla de Mafumet

PER FRANCESC FÀBREGAS  / @FFGaya
Important victòria del Prat davant del Terrassa/ FOTO: AE PRAT

La jornada 22 de lliga deixa canvis a la zona alta, amb el benefici dels pota-blava que donaven un cop de puny sobre la taula en imposar-se als egarencs, per entrar en zona play-off. El partit començava molt fort, amb ocasions pels dos equips que podrien haver inaugurat el marcador. Seria Jordi Cano per part del Prat qui obria la llauna després d’una assistència de Poves. El Terrassa fregaria l’empat amb una falta que tocaria al travesser després de la intervenció de Sergio. Als últims minuts Toni Larrosa sentenciava el partit després d’aprofitar un refús d’un defensor egarenc que salvava sota pals.

L’Espanyol B segueix intractable // RCDE

L’Espanyol B suma la vint-i-dosena jornada consecutiva sense perdre i la cinquena victòria de forma consecutiva per no deixar dubte de la superioritat respecte als seus perseguidors. Superaven a un Granollers que es troba en descens i en una situació delicada. El partit, marcat pel vent -igual que molts partits en aquesta jornada, es començava a decantar pel filial blanc-i-blau gràcies a una bona jugada de Pipa. Amb l’avantatge al marcador, els locals jugaven amb més seguretat i augmentarien les distàncies després d’un remat de Pedrosa aprofitant una bona passada de Pol Lozano. CLASSIFICACIÓ

A Pobla i Sant Andreu no els serveix l’empat

El CE L’Hospitalet es manté en segona posició després d’aquesta jornada on guanyava al Cerdanyola del Vallès amb un gol al tram final de cada part. Garcia marcava en un remat de cap dins l’àrea petita i Manzi acabava decantant el partit pels del Barcelonès.

Ni Pobla de Mafumet ni Sant Andreu poden entrar al play-off després d’empatar entre ells -en un dels dos partits avançats de la jornada- i això afavoria a altres rivals. Dos dels equips menys golejats del campionat no van decebre en aquest aspecte i signaven un empat a zero en un partit on sí que els dos equips van gaudir d’ocasions però els va mancar més presència ofensiva i sobretot atreviment, en unes defenses molt sòlides.

Si a la Pobla i Sant Andreu se’ls quedava curt el punt, a qui si li pot servir és a l’Ascó, que amb el seu empat (a zero) segueix en play-off, tot i que baixa a la quarta posició. Empat davant del Castelldefels en un partit on els del Baix Ebre gaudirien de diferents opcions per haver pogut sumar la victòria però no es mostraven efectius.

El Reus B es manté com un dels “tapats”

El Reus Deportiu B, el tapat de #3div5 //FOTO: REUS D.

El Reus Deportiu B segueix pas a pas i en el seu debut a la categoria no deixa de sorprendre cada jornada que passa i segueix enganxat a la zona de play-off, trobant-se tan sols a un punt. Rebien la visita del penúltim classificat, el Vilassar, un conjunt que li posaria les coses extremadament difícils als reusencs, que veurien com aconseguirien la seva desena victòria de la temporada al temps afegit, quan Ametllé superava a Castilla per fer l’únic gol del partit.

El CE Europa deixa escapar dos punts importants del seu estadi davant del cuer de la categoria, el CF Gavà, que ara empata a punts amb el Vilassar de Mar. Els blaugrana sorprenien els del Nou Sardenya amb el gol de Khodr (26′) i Kishimoto (47′). Quan semblava que la victòria no es podia escapar, els europeistes reaccionaven, amb forma de dos gols, en els últims minuts de partit. Navarro i Cano, en dos minuts, feien pujar el 2-2 al marcador i salvar un punt pels de Joan Esteva.

Tercera seguida pel Santfeliuenc

Després de la tempesta torna la calma. Això ho pot dir el Santfeliuenc que després d’un seguit de jornades sense aixecar el cap encadena la tercera victòria consecutiva que els situa en una còmode tretzena posició, lluny del descens. Aquesta jornada s’imposava a un rival directe com l’Horta. Recort avançava als de Les Grasses al quart d’hora i el mateix jugador sentenciava després de l’hora de partit.

On també s’ha viscut una jornada alegre és al Penedès, on veien que el Vilafranca aconseguia trencar amb tres jornades sense guanyar i s’imposaven al camp del Figueres. Els de l’Alt Empordà es posaven per davant al marcador després de l’encert de Ferron, però Oriben començaria a capgirar el marcador al tram final de la primera part situant l’empat. Només arrencar, Aday feia l’1-2 i Gaixas, a l’hora de partit feia pujar el definitiu 1-3.

El Santboià i Palamós empaten i qui més perjudicat surt són els baixempordanesos que segueixen dissetens i no aconsegueixen allunyar-se el suficient de les últimes tres posicions de Tercera Divisió. Seria el Palamós qui obria la llauna amb un gol als primers compassos de de la segona part (Nahuet) però Neeskens empatava un quart d’hora més tard.