#3div5: Els últims deu minuts són definitius

39 dels 100 partits disputats fins a aquesta X Jornada a 3a s’han anotat entre el minut 80 i els segons finals. L’Horta, amb 5, és la cara positiva; la UE Sants, amb 6 rebuts, la negativa

La UE Sants ha rebut 5 gols en els últims 10 ‘de partit/ FOTO: @Mark_SplashFoto

No deixen de ser dades anecdòtiques encara que segur que els tècnics les mostraran als seus futbolistes. Segons consta en les actes dels col·legiats, dels 100 partits disputats fins avui en el Grup V de Tercera Divisió, el 39% es van aconseguir entre els minuts 80 i l’instant en el qual els col·legiats van xiular el final. La constància, el treball i la confiança té premi.

Que s’ho diguin a l’Horta amb 5 gols a favor (sobre el seu total de 14) que porten el segell de Carlos Gilbert (2), Morales i Narcís Barrera (2); espectacular remuntada en la seva estrena de lliga enfront del Figueres i en la 5a jornada enfront del Reus D. en el Feliu i Codina. Aquest premi també l’han rebut en tres ocasions San Cristóbal, Sants i Terrassa mentre que un grup de 10 equips ho han viscut en dues ocasions.

La cara B

Curiós inici de temporada dels blanc i verds de Tito Lossio, exemple de pundonor i sacrifici. El curs va començar amb una diana de Daisuke (89′) que va frenar el seu ímpetu, va tornar a encaixar en la 3ª Jornada, ja que Sergi Pastells (89′) va igualar pel Granollers, i, encara que Brian va posar el 2-1 a Sta. Coloma, Pluvins els va sentenciar (89′). Posteriorment, Mario Canti i Sergio Navarro van provocar l’èxtasi davant l’Ascó (89′, j.5a) i Pobla Mafrumet (Sergio Navarro 88′), però l’hospitalenc Miquel Ripoll (de penal, 89′) va tornar a recordar-lis que els partits no acaben fins a la xiuletada final.

L’Horta suma 5 dels seus 14 gols en els deu minuts finals/ FOTO: BTV

La ‘crueltat’ del marcador va trobar la seva màxima presència aquest últim cap de setmana. En l’Energia es va presentar un Vilafranca molt seriós que va acabar amb la il·lusió local en aquests últims deu minuts (Pelegrín 80’i Oscar Sierra 84′). El filial del Reus, amb 4, i un grup de quatre equips, amb tres rebuts, van per darrere dels barcelonins.