El Terrassa segueix pressionant al Sant Andreu

Cap de setmana amb 7 empats i només 3 victòries, en una jornada que destaca que el Terrassa empata a punts amb el Sant Andreu en la quarta plaça. Només s’ha vist tres victòries, les que protagonitzava el líder, l’Espanyol B, Terrassa i Santboià

PER FRANCESC FABREGAS / EL TRAVESSER (@FFGaya)
Els capitans del Castelldefels i Hospitalet amb el trio arbitral // FOTO: CE L’Hospitalet

El filial blanc-i-blau aconsegueix ser encara més líder després d’aprofitar els empats de la resta d’equips situats a la zona play-off, i ja són 18 els punts que li treu a l’Hospitalet. No es refiaven del cuer, un Vilassar de Mar que plantaria cara encara que era l’Espanyol B qui portava el pes del partit. Després d’un gol anul·lat de Cristo per fora de joc, el gol acabaria arribant i seria el mateix Cristo que engaltava un xut que entrava per situar el 0-1.

Pocs canvis a la classificació fruit dels múltiples empats. L’Hospitalet sumava un punt dels Canyars i manté l’avantatge de tres punts davant del Prat. Els de Xavi Molist es posaven per davant al marcador amb un gol de Canario que rebia sol entre línies i en un xut ajustat situava el 0-1. Just abans del descans, Sergi Gesti feia l’empat. Gran gol del davanter local en un xut que acabava entrant per tot l’escaire (1-1). A la segona part ambdós conjunts buscaven el gol de la victòria pel marcador no es mouria més.

Empats al Sagnier i a Horta

Repartiment de punts entre Prat i Reus // FOTO: AE Prat

Si l’Hospi empatava, també ho feia el segon i tercer classificat, el Prat i Sant Andreu, en situacions similars, els dos en els darrers minuts. Els de Pedro Dolera veien com el Reus Deportiu B d’Albert Company es posava per davant amb un gol de Guerrero abans de la mitja hora de partit. A la segona part, els locals van collar i molt la porteria reusenca amb ocasions clares de gol. Padilla, Lara i Poves posarien en dificultats a Chechu. El temps s’acabava però finalment Uri Ricarte, després de rematar una centrada situava l’empat a 1. Fins i tot van tenir el gol de la victòria al 90′ en un xut de Carlos Cano, que sol davant del porter intentava creuar la pilota sense fortuna.

Ambient de gala en el derbi entre UAT Horta i Sant Andreu i que no es decidiria fins als darrers instants de partit. Gols, polèmica, un penal fallat i molt ambient. Els quadribarrats eren els qui iniciaven perill però seria els hortencs qui es posava per davant al marcador amb un xut creuat de Rios. El Sant Andreu, a la represa sortia bolcat a buscar el gol de l’empat. L’ocasió més clara un penal fallat de Josu per mans de Tejada. El gol andreuenc arribaria als últims instants de partit, amb un remat de cap d’Elhadji que deixava les taules. La polèmica arribava quan l”àrbitre anul·lava un gol a Elhadji en una sacada de banda perquè ningú tocava la pilota.

Desplaçament massiu del Sant Andreu a Horta //FOTO:  Twitter Sant Andreu

La Pobla de Mafumet, Europa i Ascó segueixen desaprofitant les ocasions per posar-se a tir de pedra del play-off d’ascens, i d’haver guanyat se situaven a dos punts, però seguiran a quatre punts. El filial del Nàstic de Tarragona treia un punt de les Fontetes davant d’un Cerdanyola que no es posaria nerviós al gol inicial de Moha (25′) i Toledo, en primer instant, i després Martí, ja a la segona part, li donaven la volta al marcador. Els locals no van saber aguantar el marcador i Vilanova, pels pobletans, rescataria un punt per deixar el 2-2.

L’Europa no guanyava a casa davant d’un insistent Figueres que sabria contrarestar el gol local a la primera part. Després d’uns primers minuts de poques arribades però sí intensitat, els escapulats després d’una sèrie de rebots dins l’àrea, obririen el marcador gràcies al gol de Pluvins. A la segona part, l’Europa seguia provant porteria rival amb diferents xuts de De la Torre o Jiménez però els altempordanesos empatarien sobre l’hora de joc, després que Ferron aprofités una passada en profunditat per regatejar Arnau i marcar a plaer el que seria el definitiu 1-1.

Repartiment de punts també a la capital del Baix Penedès, entre Vilafranca i Ascó, en un duel sense gols -únic partit de la jornada sense gols-. Si era els ebrencs qui començaven més fort el partit gaudint d’alguna bona acció ofensiva, el final del partit seria pels vilafranquins que pressionarien per aconseguir el gol de la victòria, un gol que per altra banda no arribaria.

El Palamós li guanya el gol average al Granollers

El Terrassa superava els obstables per endur-se la victòria // FOTO:Terrassa FC

El repartiment de punts entre Palamós i Granollers beneficia als locals per dos fets: segueixen per sobre a la classificació per dos punts i alhora li guanyen el gol average, un fet que podria ser determinant a final de temporada. Henry en un xut creuat pels del Baix Empordà, situava l’1-0 en els primers compassos de partit i quan semblava que els punts es quedaven a casa, el Granollers marcava en la darrera jugada del partit, gràcies a l’encert de Fuentes.

La jornada de diumenge a la tarda deixava dues de les tres victòries del cap de setmana. Les signava el Terrassa i Santboià, davant Santfeliuenc i Gavà (3-1; 2-4). Els del Vallès Occidental, tot i mostrar-se molestos per l’arbitratge rebut, superaven al Santfeliuenc que encaixa la segona derrota consecutiva. Els egarencs, empatats a punts ara amb el quart classificat, jugaria amb un home menys des de la mitja hora de partit, quan ja es trobava 1-0 al marcador. Jugar amb un menys no privava als locals d’aconseguir la victòria. Martínez, al 33′ i Piera, al tram final, situaven el 3-0. Els de Sant Feliu reduirien distàncies amb el gol de Zarate, que deixava el 3-1 com a resultat final.

El Santboià escala a la dotzena posició després de la jornada i d’haver guanyat al camp del Gavà, penúltim classificat (2-4), en el partit amb més gols del cap de setmana a Tercera Divisió. Els primers 20 minuts de partit seria determinant, amb dos gols visitants (Bravo i Molins), però Rodergas feia l’1-2, alegria local que duraria un minut, ja que Bravo tornava a marcar per tornar a situar un marge de 2 gols. A la segona part, un gol per equip deixava el 2-4 i una situació complicada pel Gavà.