#3div5 / El Terrassa desbanca l’Hospitalet del play-off

La golejada del Terrassa a La Bòbila compaginat amb l’empat de L’Hospitalet a casa davant del Vilafranca provoca canvis al play-off d’ascens, i els egarencs sumen set partits consecutius puntuant

Francesc Fàbregas /El Travesser @FFGaya
Dani Fernández i Boira, capitans del CE L’Hospitalet i Vilafranca, respectivament/ FOTO: CELH

El 2018 arrenca amb novetats a la classificació, sobretot a la quarta plaça on Terrassa i Hospitalet se les substitueixen després d’aquesta vintena jornada de lliga. Empat entre la segona, tercera i quarta posició. A la zona de descens, cap dels tres darrers classificats són capaços de puntuar.

L’Espanyol B segueix de la mateixa forma que acabava l’any, amb victòria. A la ciutat Esportiva Dani Jarque s’enfrontaven amb el Castelldefels que gairebé aconseguien puntuar. Osuna i Gestí debutaven amb l’equip de Miki Carrillo, i de fet, Gestí, aconseguia marcar. Contrarestava el gol inicial de Bermejo (11′). Al tram final, i quan semblava que l’empat podria ser el resultat final, el local Adri Giner donava 3 punts més pel filial blanc-i-blau. MARCADOR 20a JORNADA

L’Ascó sortia derrotat del camp de la Pobla de Mafumet i encaixava la segona derrota de la temporada. Moha, que arribava al club aquestes festes nadalenques podia obrir el marcador abans del minut 20, situant el filial grana per davant. Una bona sortida a la segona part, posaria les coses més fàcils pels pobletans. Rayco superava López per deixar el definitiu 2-0, que li dona ales als de Juanma Pavón de cara a la lluita pel play-off.

El Sant Andreu manté la tercera posició però desaprofita la jornada per escalar a la segona plaça. Empatava al camp del Santboià (0-0). Ha estat els quadribarrats els més actius en atac i en dues ocasions de cap podrien haver-se endut el partit. Juanma i Pedro pel Santboi generaven les ocasions més clares pel Santboià. Ton Alcover pel Sant Andreu, desaprofitava una pena màxima que Leva aconseguia aturar.

Golejada del Terrassa/ FOTO: @TerrassaFC

El Terrassa arrenca l’any amb la golejada més destacada. La Bòbila veia com el Terrassa guanyava amb relativa facilitat. Als minuts 13 i 18 Amantini i Puchades posaven el 0-2 al marcador. A la segona part, el Gavà semblava reaccionar amb el gol de Pujol (56′) però l’emoció durava ben poc, i els egarencs en els següents 10 minuts sentenciaven el partit, deixant l’1-5 final.

L’Hospitalet deixa la zona play-off després de no poder passar de l’empat a casa davant del Vilafranca. Els locals gaudirien de bones accions com un xut de falta de Dani Fernández al travesser (68′). El Vilafranca, que defensaria l’empat amb 10 homes els últims 20 minuts de partit, li anul·larien un gol al minut 40 de la primera part per fora de joc.

Una zona alta emocionant

Els potablava estan empatats amb l’Hospitalet/ FOTO: AE PRAT

La victòria de l’AE Prat davant del Vilassar de Mar fa que la zona alta sigui encara més emocionant. Del segon al sisè, només hi ha un sol punt de diferència, i els potablava estan empatats amb l’Hospitalet. Un gol en pròpia de Mateu posava per davant al Prat i a la represa, un doblet d’Alejandro Poves sentenciava el partit, davant d’un Vilassar de Mar que perdia després de quatre partits consecutius puntuant.

UAT Horta i CE Europa també comencen el nou any amb respectives victòries. Els d’Ignacio Castro havien de capgirar el gol en propia de Sergi Arranz (10′) i que posava el Figueres per davant. En els últims 15 minuts de partit, els visitants li sabrien donar la volta. Arranz, corregia el seu gol en pròpia fent l’empat (78′) i Adrian Lledó (85′) li donaria la volta. Quant a l’Europa, el nou any serveix per trencar amb les dues derrotes del final del 2017. Un únic gol d’Àngel Pérez a la meitat de la primera part li donaria la victòria als de Joan Esteva davant del Cerdanyola del Vallès.

Reus B i Santfeliuenc comencen l’any guanyant

Diumenge a la tarda deixava els darrers dos partits de la jornada. Es viurien a Cambrils i a Sant Feliu. El Reus Deportiu B començava l’any amb una victòria davant del Palamós, equip que marca la zona de permanència a Tercera Divisió. Després de 20 minuts sense moltes ocasions, eren els locals qui obrien el marcador, i amb l’1-0 s’arribava al descans. En arrencar la segona part, Arjona en un contracop augmentava les distàncies però el Palamós entrava al partit amb un gol de Medina des del punt de penal (2-1). El partit es posava emocionant però una falta d’Oriben la rematava Gonzalo al segon part per situar el 3-1. No seria fins al temps afegit que el Palamós tornaria a marcar (3-2) però els punts es quedarien a Cambrils.

A Les Grasses, el Santfeliuenc guanyava quan més ho necessitava. Tretze jornades sense poder sumar els 3 punts el situaven a prop del descens però l’inici del nou any li ha servit per trencar aquesta mala ratxa davant d’un rival directe com el Granollers. Al minut 52, un gol de Josele després d’una jugada per banda de Nacho aconseguia desfer l’empat a zero i condemnar un Granollers a una nova derrota.