#3cat: Les Borges del Camp i Sudanell, intractables

Vuit dels 306 equips de la Tercera Catalana encara no saben el que és una victòria, tot el contrari que altres set que encara no coneixen la derrota com Les Borges del Camp i Sudanell

Les Borges del Camp només sap guanyar / FOTO: CLUB

Disputat el 38’23% de la competició de Lliga en la Tercera Catalana, o el que és igual, pendents encara de 21 jornades (63 punts), una de les moltes anècdotes que presenten les classificacions dels 17 Grups passa per vuit equips que encara no han sabut guanyar un partit o per set que encara segueixen sense perdre. És més, només dos (Alcanar i Prat Delta B) segueixen amb el seu caseller a 0 punts, tot el contrari que altres dos (Les Borges del Camp i Sudanell) que ho han guanyat tot.

Amb 49 gols anotats en 13 victòries dels 13 partits disputats, el líder del Grup II (Les  Borges) és, a més, el màxim anotador de la categoria havent encaixat 8, dues més que el líder del Grup XIII (Sudanell), amb tres gols menys a favor que els borgencs.

Els vuit equips que encara no han pogut estrenar una gran alegria són Porrera, Banyeres, Sant Cugat, Vallirana, Chacarita, Bellcairenc i els citats Alcanar i Prat Delta. D’altra banda, al costat de Sudanell i Les Borges, encara que tirant mà d’empats, segueixen també invictes Calaf, Iberia, Can Buxeres, Empuriabrava i Malgrat.