El Barça rectifica amb Franc Artiga

El juvenil A era la destinació per a Franc Artiga aquesta temporada 2019-2020, però el capritx del president Josep  Bartomeu va col·locar a Víctor Valdés. Ni tres mesos de treball ha complert el tècnic de L’Hospitalet

Franc Artiga, Víctor Valdés, Juvenils, FCB
Franc Artiga, tècnic del juvenil A del FCB /FOTO: Eduardo Berzosa

Deu títols en la butxaca seria la millor targeta de presentació per a qualsevol tècnic encara que es tracti del FC Barcelona, però ni això li va servir a aquest entrenador de Cambrils per a aconseguir el luxe que suposa dirigir el primer juvenil blaugrana. Valdés no ha complert ni 100 dies pel que el club barcelonista ha hagut de mirar enrere i recórrer a Franc Artiga, un comodí, treballador, discret i amb tant segell blaugrana com el rellevat.

Franc Artiga, que va tancar la passada temporada com a campió de la Lliga Nacional Juvenil al costat del seu equip de col·laboradors impagables (Xavi Franquesa i Oscar López), tenia tots els números per a substituir a Denis Silva en la banqueta del primer juvenil barcelonista. S’ho havia guanyat, però una decisió personal del president Bartomeu va prioritzar l’arribada de Valdés.
Els reptes que té al davant el nou tècnic són apassionants i s’emmarquen en la Youth League, Lliga, Copa de Campions i Copa del Rei.