Desfeta a Badalona i suspens en la banqueta

El CF Badalona ha tornat a caure derrotat a l’Estadi i acumula un sol punt de 21 en les set primeres jornades. Juanma Pons, amb les hores comptades al capdavant del conjunt escapulat

JORDI GRIFOL  @JordiGrifol
Badalona, Juanma Pons
Juanma Pons, encara tècnic escapulat/FOTO. CF Badalona

Dues victòries locals, cinc empats i tres victòria visitants ha sigut el balanç d’aquesta setena jornada de lliga on, principalment, ha destacat una nova derrota badalonina que deixa al seu tècnic Juanma Pons a la vora de la destitució que podria arribar aquest dilluns.

Espanyol B, Llagostera i Andorra van encetar una nova jornada de lliga el dissabte. Per una banda, l’Espanyol B va sumar la segona victòria de la temporada davant la Nucía. Els blanc-i-blaus es van adelantar ràpidament (9’) i els visitants van empatar el partit (37’). Tot i així, abans del descans, Soni (44’) va tornar a posar per davant als seus i el marcador ja no es va moure més.

D’altra banda, els d’Oriol Alsina van tornar a somriure, sumant la segona victòria consecutiva contra l’Orihuela. El Llagostera va mostrar superioritat i va tancar el partit amb un doblet d’Arroyo (21’, 73’) i Diego González, que va arrodonir el marcador (88’).

Els andorrans visitaven l’Atlètic Llevant i, de fet, el partit se’ls va escapar a l’últim sospir. Musa va posar per davant als seus abans del descans (43’) i, tot i fer un partit seriós, Nacho Ruiz va espatllar la tarda als de Gabri marcant al 88’. Tot i així, l’Andorra acaba la jornada líder amb catorze punts.

El Cornellà guanya al Sagnier

Cornellà, Prat
Victòria del Cornellà davant el Prat/FOTO: Jordi Mestres

El derbi català entre AE Prat i UE Cornellà va ser un partit igualat i que no es va resoldre fins al final. Raíllo va avançar als locals ja ben entrada la segona meitat (64’). Malgrat això, immediatament, Pablo va empatar el partit (65’) i, ja a les acaballes, Esteve va donar la agònica victòria al Cornellà (86’). El Prat encara no sap el que es la victòria i es col·loca en divuitena posició amb quatre punts.

No passen de l’empat

El Lleida de Molo no va poder passar del 0-0 a Ejea de los Caballeros en un partit lluitat però molt complicat i, on, ofensivament, no es va poder superar al porter local. Amb aquest punt, els lleidatans es col·loquen colíders juntament amb l’Andorra i el Villarreal B, tots tres amb catorze punts.

El Nàstic va sumar un empat força positiu davant el Castelló tenint en compte com va anar el partit. Els visitants van marcar al minut 68’ i, quan tot semblava indicar que es tractava d’una nova derrota, Brugui va anotar (85’) perquè, al menys, un punt es quedés a casa.

Marta Huerta, Sabadell, Olot
Marta Huerta de Aza ha xiulat a la Nova Creu Alta/FOTO: BTV

Sabadell i Olot es van repartir un punt cadascú en un partit marcat per un penal per un i altre equip. Lanzarote va transformar el penal pel Sabadell abans del descans (42’). L’Olot va jugar un partit molt seriós i va dominar davant un conjunt arlequinat més espès i, ja al final del partit, Héctor Simón va transformar el penal que posava l’1-1 al marcador (85’).

Desfeta del Badalona

Nova trista jornada a Badalona. El conjunt escapulat va caure derrotat a casa davant el València Mestalla. Moreno va adelantar al filial abans del descans (40’). Ja a la represa, Kilian Duran va anotar ràpidament l’empat (46’). Malgrat això, Jordi Sánchez va fer el gol que significava la victòria valencianista al 69’.

El Badalona ha sumat un punt de 21 en aquestes set jornades i la situació és més que crítica. El futur de Juanma Pons és ben incert i tot apunta a que, en els pròxims dies, pot ser destituït per tal d’intentar reconduir l’equip abans que sigui massa tard.

Hércules , Barcelona B
Sever KO del Barcelona B a Alacant/FOTO: Hércules

El Barça B cau al Rico Pérez

Contundent derrota del filial blaugrana a domicili, davant l’Hércules. Els locals van marcar el primer gol un cop complert el primer quart d’hora de partit. Poc després, Benja va anotar el segon (25’). Ja ben entrada la segona meitat, Riqui Puig va retallar distàncies (68’). No obstant, l’Hércules va tornar a respondre amb un altre gol de Benja (72’) i, ja al final, Carlitos va tancar la golejada (81’).

Amb aquesta derrota, els de Pimienta es col·loquen en vuitena posició amb onze punts.