La FCF presenta la nova temporada 2019-2020

A la Sala d’Actes de la Federació Catalana de Futbol s’han donat a conèixer tots els esdeveniments i partits que es duran a terme aquesta temporada. A la presentació també s’han conegut els nous seleccionadors catalans

PREMSA FCF
FCF, Soteras, temporada 2019-2020
Arranca la nova temporada del #futbolcat /FOTO: FCF

S’inicia una nova temporada plena de reptes. Amb l’arribada del setembre, el curs esportiu 2019-2020 arrenca motorscarregat d’energia i il·lusió per encarar una temporada en la qual es viuran moments emotius i d’altres d’esperit competitiu. A la Sala d’Actes de l’FCF, davant la presència de diferents mitjans de comunicació i patrocinadors, s’ha conegut el calendari de partits i esdeveniments que es realitzaran en els propers mesos.

Durant l’acte s’ha repassat el calendari de competició de futbol 11 i futbol sala, s’ha recordat que la Copa Catalunya Sènior masculina i femenina de futbol sala es disputarà el 10 i 11 de setembre, i s’ha donat a conèixer la data de la nova edició de la Gala de les Estrelles.

Al mes de març es disputarà la final de la Copa Catalunya Absoluta, competició en la qual ja s’han jugat les tres primeres eliminatòries; mentre el partit de la Selecció Catalana Absoluta Masculina i Femenina, i la Supercopa de Catalunya encara no tenen data prevista.

Els altres esdeveniments que es faran són:

DATA

ESDEVENIMENTS
11/09/2019 Copa Catalunya Sènior masc. i femenina Futbol Sala
14/10/2019 Gala de les Estrelles
15/11/2019 Dia de l’Entrenador
6-7/12/2019 Campionats Comarcals de Seleccions Base Futbol Sala
13/12/2019 Nit de l’Arbitratge
2/02/2020 Fase Final Prebenjamí i Aleví Femení Futbol Sala
17/02/2020 Premis Solidaris Fundació FCF
Març Final Copa Catalunya Absoluta masculina
Abril Trobades de Debutants
1/05/2020 Jornada de Futbol Femení
23/05/2020 Convenció de Clubs Lliga Catalana de Futbol Sala
14/06/2020 Festa del Futbol Català (futbol i futbol sala)
15-25/6/20 Nits dels Campions
20/06/2020 Trobades Territorials Femenines
21/06/2020 Enfutbola’t. Futbol per a tothom
26/06/2020 Assemblea General Ordinària
Juliol Campus Futbol Femení i de la Lliga Catalana de Futbol Sala
Campionats de Catalunya de Futbol Platja
Agost Fase Final Copa Catalunya Absoluta femenina i Final Amateur masculina

A la presentació també s’han destacat els elements més importants de la campanya que entra en vigor aquesta temporada al futbol i futbol sala amateur català, TOTS SOM UN EQUIP, per tal de potenciar aquestes categories. De la mateixa manera, s’ha recordat que #ORGULLOSA segueix en vigor un any més, i ja en son tres, per tal de seguir millorant el futbol i futbol sala femení. I ‘Gràcies pel vostre suport’ se  seguirà veient en els partits de futbol base masculí.

FCF, pilotes
Pilotes oficials temporada 2019-2010/FOTO: FCF

El representant territorial de l’esport a Barcelona, Pere Vilà, ha agraït a “la Federació i a totes les persones que hi treballen, també als clubs, per la confiança que depositen en els esportistes, des dels més menuts fins als veterans. En nom de la Secretaria General de l’Esport expresso la gratitud per la feina que feu, des dels entrenadors, assistents… dels equips més modestos als seleccionadors i directius”. Vilà ha afegit que “no només fem el futbol més fort, sinó que amb aquesta feina que realitzeu l’esport en general esdevé més fort. Un futbol fort és un país fort”.

El president de l’FCF, Joan Soteras, ha explicat que “iniciem una temporada històrica amb la posada en marxa de la campanya TOTS SOM UN EQUIP, una aposta clara pel futbol amateur per tal de fer accessible el futbol i futbol sala a tothom. A més a més, l’FCF TV seguirà impulsant les retransmissions en streaming de la Primera Catalana”. Soteras ha comentat que “és la temporada de l’assentament i confirmació de la realitat del futbol femení amb el tercer any consecutiu del projecte #ORGULLOSA. Creixem en salut i fitxes”. El president de l’ens federatiu també ha tingut unes paraules per reconèixer la tasca del CTA, en concret del col·legiat català Xavi Estrada Fernández, nomenat millor àrbitre estatal.

“Seguirem amb actes que impulsen el nom de la Federació a nivell internacional, com la Gala de les Estrelles i el partit de la Selecció Catalana Absoluta, que fan que la nostra Escola d’Entrenadors estigui molt ben considerada i amb propostes de col·laboració de tot el món. Tots els actes que organitzem aposten pel territori per fer que aquesta Federació estigui a prop de tots els clubs”, ha conclòs el president Soteras.

La jornada d’avui també ha servit per donar a conèixer els equips tècnics de les Seleccions Catalanes de futbol, futbol sala i futbol platja. Aquests són:

SELECCIONS CATALANES DE FUTBOL
Selecció  Tècnic
Selecció Catalana Absoluta masculina Gerard López
Selecció Catalana Absoluta femenina i sub 17 femenina Natàlia Arroyo
Selecció Catalana Copa Regions UEFA Toni Almendros
Selecció Catalana sub 16 masculina Rafael Beltran
Selecció Catalana sub 15 femenina Eduard Castillo
Selecció Catalana sub 14 masculina Alexis Pintó
Selecció Catalana sub 12 femenina Mireia Vera
Selecció Catalana sub 12 masculina Jordi Jiménez