#2cat5: Taules entre Cervera i Alcarràs

L’empat entre els dos equips permet a l’Artesa de Segre igualar els seus punts i situar, com ja va passar en jornades anteriors, un triple empat al capdavant de la classificació

JOSEP REGANY @Jregany
Entretinguda lluita Artesa S., Alcarràs i Cervera/ FOTO: @fcalcarras

Es trobaven els dos líders de la categoria al camp dels de la Segarra. Amb una part per a cada equip, va ser el Cervera qui va colpejar primer en el marcador en transformar una jugada de córner en el primer gol del partit, amb el qual es va arribar al descans. A la represa un millor Alcarràs va aconseguir el domini del partit i va ser Cendrós, màxim golejador de la categoria fins al moment, qui va anotar l’empat. Després del gol alguna ocasió va arribar, però el marcador no es va moure. (Veure MARCADOR i CLASSIFICACIÓ)

L’Artesa de Segre va aprofitar l’empat dels dos líders per igualar-los a punts. Rebia la visita de l’Organyà i ben aviat, amb dos gols d’Ibrahim Sylla que suma els mateixos gols que Cendrós, van encarrilar el partit. El resultat final de 4-0 els situa amb els mateixos punts que Cervera i Alcarràs en la primera posició.

Cap victòria visitant

Amb 5 victòries locals i 4 empats en el marcador. Cap equip visitant ha pogut guanyar el seu partit en la novena jornada del grup cinquè de Segona Catalana.

L’Albi va golejar al Guissona per 7 gols a 0 amb ‘hat-trick’ d’Ichem, en una de les golejades de la jornada i de la temporada. Els de les Garrigues sumen 17 punts i es situen a 1 de la primera plaça. El Torrefarrera va guanyar per la mínima (1-0) al Vallfogona i es situa amb 11 punts. El Linyola, també per la mínima va superar a un Balàfia sempre combatiu. La darrera victòria local l’hem d’anar a buscar al Solsonès, on l’equip local va superar per 2 gols a 1 l’Agramunt, que va posar emoció amb un gol en els darrers 10 minuts de partit.

Tres partits es van decidir en l’últim sospir. El Palau d’Anglesola va rescatar un punt en la seva visita al camp de l’Alpicat en els darrers minuts de partit. De la mateixa manera, però aquest cop de penal el Juneda va salvar un punt davant del Térmens. Finalment, l’Alcoletge va sumar un punt en la seva visita al camp del Castellserà, també en el tram final de partit.