#2cat5: Puja Alcarràs, promociona Artesa de Segre i cau Cervera

Necessitava el Cervera guanyar al Castellserà i va remuntar el partit per imposar-se 1-3 i seguir una temporada més a la #2cat. Per dalt, Artesa de Segre es el campió y promocionarà l’Artesa de Segre

JOSEP REGANY @Jregany
Alcarràs
Alcarràs, campió Grup V/FOTO: ua1.cat

Amb els descensos del Balaguer, Lleida B i Borges, quedava una plaça per a la permanència i la disputaven entre Castellserà i Cervera, tots dos separats per un punt.

El partit va estar marcat pels nervis i per la tensió. L’empat li valia al conjunt local, als homes de Salva Cambray, que van veure com a la mitja hora de joc Pros situava l’1-0 al marcador per alegria de tot el poble que s’havia desplaçat al municipal del Castellserà. Quan semblava que s’arribaria al descans, el Cervera va igualar el partit, donant més emoció a la segona meitat. (Veure MARCADOR i CLASSIFICACIÓ)

La reacció verda va ser fulminant i als 10 minuts del segon temps ja guanyava el partit i es situava en posicions de Segona Catalana. I el Castellserà no va poder reaccionar abans que el Cervera sentenciés el partit a l’hora de joc amb l’1-3 definitiu.El Cervera s’assegura la permanència i el Castellserà, si l’Artesa de Segre no puja, acompanyarà a Vallfogona, Organyà, Alcoletge i Agramunt a Tercera Catalana.

Jornada amb molts gols

El Solsona va tancar la temporada amb una clara victòria per 3-0 davant del Juneda, amb aquesta victòria es va assegurar la tercera posició final. Amb els mateixos punts ha acabat el Balàfia, quart classificat després de golejar per 6 gols a 3 al Guissonaamb 5 gols de Badia, que el permeten acabar com a màxim golejador de la categoria amb 30 dianes.

L’Artesa de Segre va acomiadar la temporada regular amb victòria per 3-1 davant del Linyola i amb l’anunci de la dimissió del seu entrenador Pau Prior tot just abans de començar l’eliminatòria per l’ascens de categoria. L’Alcarràs va rebre el passadís del Vallfogona i va acabar amb una victòria de campió per 0-1.

L’Alpicat va golejar l’Organyà a domicili amb el resultat final d’1 gol a 6, gran segona volta dels del Segrià. El Térmens va superar l’Alcoletge per 2-3 i l’Agramunt va guanyar 4-1 al Palau d’Anglesola. Finalment, el Torrefarrera va sumar la seva darrera victòria pel mateix resultat davant de l’Albi i tanca la temporada amb una derrota dels darrers 10 partits.