#2cat5: Pols entre l’Artesa de Segre i l’Alcarràs

Els conjunts dirigits per Prior i Espasa no cedeixen i mantenen les distàncies en aquesta lluita per la primera posició. A l’espera de la resolució del partit entre l’Albi i el Juneda

JOSEP REGANY @Jregany
A 3 punts del líder/ FOTO: ALCARRÀS

L’Alcarràs, segon classificat a tres punts del líder, tenia un compromís vital al camp del Solsona per seguir en la lluita per aconseguir la primera posició. Els del Segrià visitaven un camp on sempre és difícil sumar 3 punts i ho van aconseguir gràcies a un solitari gol, transformat des del punt de penal, al voltant del minut 20 de la primera meitat.(Veure MARCADOR i CLASSIFICACIÓ)

El partit es va veure condicionat per aquest penal i l’expulsió d’un jugador del Solsona quan s’arribava a l’hora de joc. L’Alcarràs va tornar cap a casa amb 3 punts més al sarró i ja suma 5 victòries consecutives.

L’Artesa de Segre es va avançar ben aviat al marcador amb un gol del pitxitxi Gandara. A la mitja hora el líder de la categoria semblava que encarrilava el partit, situant el 2-0 al marcador. Però 1 minut després el  Cervera anotava el seu gol i posava emoció al partit. Fins al temps de descompte l’Artesa no va poder sentenciar el partit, anotant el definitiu 3-1. Líders una setmana més.

El partit entre l’Albi i el Juneda es va suspendre per una picabaralla a les acaballes del partit. El resultat era de 2-1 favorable a l’Albi.

Tres equips van aprofitar la seva condició de locals per sumar 3 punts. El Torrefarrera va remuntar el gol inicial del Palau d’Anglesola (2-1) per retrobar-se amb la victòria davant la seva afició. El Vallfogona de Balaguer va superar per 3 gols a 2 a l’Alcoletge, amb aquests 3 punts abandona l’última plaça de la classificació i s’apropa al somni de la permanència. ElCastellserà va aconseguir una victòria vital després de 9 jornades sense guanyar. Va superar per 1-0 al Térmens.

El Guissona va guanyar, en la seva visita al camp de l’Organyà, per 2-4 amb uns magnífics primers 20 minuts on es va situar 0-3 al marcador. L’Alpicat també va guanyar com a visitant, al camp del Linyola per 1 gol a 3 i suma 3 jornades consecutives guanyant.

Finalment, Agramunt i Balàfia es van repartir els punts en el seu empat a 1 gol. Els de la capital van empatar un partit que tenien perdut al temps de descompte.