#2cat5: El Palau d’Anglesola, líder en solitari

El Palau d’Anglesola va remuntar el seu partit, al fins ara líder, l’Artesa de Segre i va aprofitar les relliscades de Cervera i Alcarràs

JOSEP REGANY @Jregany
Aquest és el líder en solitari del grup V a la 2a Catalana /FOTO: PALAU D’ANGLESOLA

Costa molt guanyar al camp del Palau d’Anglesola, i més encara, quan encara no han perdut cap partit en el seu estadi. L’Artesa de Segre ho va intentar i va estar a prop d’aconseguir-ho. Els de Pau Prior es van avançar al marcador just abans del descans. Però si una cosa tenen els del Pla d’Urgell, és que no es rendeixen mai i a la segona meitat, en van tenir prou amb poc més de 10 minuts per capgirar el marcador i establir el definitiu 2-1 que aprofitant les derrotes de Cervera i Alcarràs els permeten situar-se com a líders en solitari del grup cinquè de Segona Catalana. (Veure MARCADOR 10a JORNADA

L’Alcarràs va veure com li remuntaven un 2-1 a casa. Va ser el Juneda qui va colpejar primer i als 10 minuts ja guanyava 0-1, però dos gols de Cendrós, pitxitxi de la categoria, van capgirar el marcador amb el que s’arribaria al descans. A la represa el Juneda va intensificar la voluntat d’emportar-se alguna cosa de la seva visita a Alcarràs i en dues accions van donar la volta al marcador per emportar-se els 3 punts.

El Cervera per la seva banda, no va poder emportar-se res de la seva visita al camp del Guissona. En un partit molt disputat per tots dos equips, va ser el Guissona qui va sumar els 3 punts amb un gol quan faltaven poc més de 10 minuts pel xiulet final. El Cervera no va poder reaccionar i amb aquesta derrota va perdre la possibilitat de situar-se líder en solitari.

Alpicat i Vallfogona continuen en descens

Cap dels dos equips aixeca el cap. L’Alpicat va deixar escapar uns punts que podien ser molt valuosos. Es va avançar al camp del Térmens, que va aconseguir remuntar amb 1 gol en el darrer instant de partit i no exempt de polèmica. Per la seva banda, el Vallfogona va veure com un sòlid Linyola s’emportava els 3 punts en un partit que va acabar 0-1 pels de Joan Balcells.

Agramunt i Balàfia van guanyar amb comoditat els seus partits com a locals. Els primers van superar al Castellserà per 3 gols a 1. I els de la capital van golejar per 4 a 0 a l’Albi.

Victòria de molt mèrit del Solsona (0-1) al camp de l’Organyà i repartiment de punts entre Alcoletge i Torrefarrera (1-1).