#2cat: Quan jugar a casa és un avantatge

Deu equips continuen invictes a casa seva quan ja es compleixen 20 jornades de competició en Segona Catalana. L’únic que no ha cedit un punt és El Catllar perquè tradueix en victòries (10) tots els partits jugats com a local

El Catllar, intractable a casa seva/FOTO: EL TRAVESSER

A punt de complir dos terços de la competició en Segona Catalana, només 10 equips es mantenen invictes a casa, detall important en una competició en la qual continuen pesant molt més els triomfs casolans que els visitants.

De fet, 10 són els equips que mantenen el seu caseller amb triomfs i empats solament; a saber: L’Escala, EF Mataró, Turó Peira, At. Sant Just, Fontsanta Fatjó, Joanenc, Artesa Segre, L’Albi, Valls i El Catllar.

L’Escala (8/2/0), EF Mataró (9/1/0), At. Sant Just (7/3/0), Artesa Segre (9/1/0) –segon màxim realitzador de 2aCat per darrere de Guíxols amb 54- i Valls (10/1/0) –equip menys golejat de la categoria amb 11- són líders dels grups I, II, III, V i VI, respectivament, mentre que Turó (9/2/0) és segon del Grup II, Fontsanta és cinquè del Grup III a l’igual que el Joanenc del IV, L’Albi és segon del V com El Catllar (10/0/0), segon també del VI a 8 punts del líder Valls. El curiós és que els de Fernando García són l’únic equip de tota la Segona Catalana que compta per triomfs (10) la totalitat de partits disputats com a local.

L’At Sant Just és el líder del Grup III/FOTO: AT SANT JUST

Més curiositats: l’At. Sant Pol (Grup II) ocupa la 13a plaça del seu grup amb una única derrota en el seu fortí mentre els de la Fontsanta Fatjó sumen 27 dels 33 punts jugats a casa seva perquè no coneix la derrota encara que fora cauen bastant més (porten 8 dels 27 jugats). El Joanenc (grup V) pot treure pit de la seva imbatibilitat, ja que els líders (Parets i Berga) han caigut una vegada en el que es porta de curs.