#2cat: Per a què serveix ser campió d’hivern?

                            PARTICIPA I GUANYA LA CISTELLA DE BENITO SPORTS!

A falta de tres jornades per al final de la primera volta en la Segona Catalana, dues per a aquest final de 2018, cap equip dels sis grups pot avançar-se als esdeveniments. Després de l’aturada d’aquest cap de setmana, cal tornar a la càrrega

Un autèntic líder de líders, la UE Valls/ FOTO: ELTRAVESSER

L’aturada de Lliga a la Segona Catalana rearmarà a tots els equips participants en els seus sis grups de cara a aquest final del 2018, a tres jornades només per saber qui es proclama campió d’hivern. Serveixi per a alguna cosa, gairebé res o absolutament per res, sense invictes ja aquesta temporada -només Berga i Valls han encaixat una derrota- l’emoció està assegurada.

La UE Valls és el conjunt que suma més punts (37) dels sis líders. Amb un balanç de 12/1/1, 38 gols marcats per 8 rebuts (màxim golejador amb l’EF Mataró i segon mínim golejat amb 8, un més que L’Escala), la plantilla que dirigeix Joan Anton Pallarés va per totes amb el seu Pitxitxi Joel Marigot (18) al capdavant. Ara per ara, li treu 3 punts al Catllar i 5 a l’Ampolla.

Màxima igualtat

En els Grups II, III i IV la igualtat és extrema, especialment en els dos primers. L’EF Mataró guia el Grup II amb 32 punts (10/2/2, 38 gols a favor per 16 en contra), els mateixos que Turó de la Peira i només 2 més que Montcada. El Premià (24) queda més llunyà en la quarta posició.

D’altra banda, un únic punt manté l’At. Sant Just (30) al Grup III per davant de Junior (29) i Martorell (29) i 3 més que un Fontsanta que visitarà el Municipal del Junior el proper 15 de desembre en el Grup III. L’autoritat dels líders la mostra també en el Grup IV el Berga de Joan Prat. Tres punts de renda sobre la Gramenet (Baby porta 7 gols) el posen al capdavant d’un nombrós grup en el qual també apareixen Parets (26), Joanenc (24), Vic Riuprimer (24- Pitxitxi Sergi Puig amb 12), i Ripollet (24). Atenció a la propera jornada amb els duels Berga-Parets i Grama-Joanenc.

Aquest mateix punt es reflecteix en el pols d’Artesa Segre amb L’Albi (Grup V). Els primers acumulen 10/0/4, amb 38 gols a favor per 13 en contra, mentre els segons presenten 9/2/3 i 33/21, sense haver perdut encara cap dels dos a casa seva. És més, Artesa suma 7 triomfs en els seus 7 xocs en el Municipal.

Miquel Bosch, president de L’Escala pot
estar molt content/ FOTO: @ursailavall

Tres punts de marge

Si el Berga li treu tres punts als seus perseguidors, també li porta tres L’Escala (Grup I) i l’esmentat Valls (Grup VI) al Catllar, però no l’Artesa de Segre (Grup V), doncs és solament un pel que fa a l’Albi.

Els gironins de Sergi Luis Cruz són la millor defensa de la categoria, amb sol 7 gols rebuts, i la tercera màxima realitzadora (34). No obstant això, el màxim realitzador està en el Guíxols i es diu Sauku Sabbie (14). L’Escala mira pel retrovisor a Bescanó (33) i al citat Guíxols.

Caldrà esperar, per tant, per saber qui es proclama campió d’hivern una mica més encara que només serveixi com a títol honorífic.

                        PARTICIPA I GUANYA LA CISTELLA DE BENITO SPORTS!