#2cat: es busquen campions (Grups I, IV i V)

La meitat dels sis grups de Segona Catalana no tenen encara campió a falta de dues jornades per al final. Només Mataró (G.II), At. Sant Just (G.III) i Valls (G.VI) ja poden respirar tranquils

Parets
El Parets és l’actual líder del Grup IV/FOTO: Club

Màxima igualtat en la Segona Catalana. Resolts els grups II, III i VI, pel que fa a campions (Mataró, At Sant Just i Valls), les incògnites es mantenen, mancant dues jornades per al final, en els tres restants (I, IV i V). Parteixen amb avantatge Bescanó, Parets i Alcarràs encara que els sis punts que resten per a disputar-se han de decidir-ho tot.

En el Grup I, el Bescanó espera a casa la visita del Camprodón, en situació còmoda, mentre que s’acomiadarà a Porqueres; els de Toni Díaz/Miquel Hereu (així figura a la FCF) li treuen només 1 punt a L’Escala i 2 al Guíxols i aquest proper diumenge es troben segon i tercer en el Municipal Josep Sunyer.

En el Grup IV mana el Parets de David Parra amb 2 punts de diferència sobre el Vic Riuprimer i 3 respecte a Caldes Montbui i Berga; els del Josep Seguer van aquest dissabte a Can Parellada i s’acomiadaran a casa seva enfront de la Gramenet en el qual podria ser un partit clau. Mentrestant, segons en la classificació, apareix un Vic Riuprimer que ha d’anar a Sallent i esperar al Ripollet, un Caldes que es desplaçarà al camp del cuer Roda de Ter i tancarà enfront del Sabadell B.

AE GUÍXOLS,  SANKU
Jabbie Bagara, Sanku, el Pitxitxi del G.I amb 34 gols/FOTO: AE GUÍXOLS

I, atenció, perquè aquí també camina el ‘rei de l’empat’ del grup (Berga) i els de Joan Prat encara no han dit la seva última paraula. Les Franqueses i Sabadellenca els esperen. I, finalment, Joanenc (57) i Gramenet (56). Ho tenen més complicat que ningú però mai impossible, a veure què passa aquest cap de setmana enfront de Joan XXIII i Masnou, respectivament.

Finalment queda el Grup V amb comandament per a un Alcarràs que li treu 4 punts a Artesa de Segre; els de Josep Maria Espasa, que vénen d’imposar-se a Guissona per 0-1, esperen al Balàfia i s’acomiadaran davant el Vallfogona Balaguer mentre que els de Pau Prior van precisament al Municipal de la Unió Esportiva el diumenge i acabaran curs a casa davant el Linyola. Tot es pot decidir aquest cap de setmana.