El Martinenc es disfressa de ‘matagegants’

Jornada 30 del campionat i primer triomf del cuer Martinenc a domicili. Gran victòria dels visitants a Terrassa que s’han disfressat de ‘matagegants’ quan més mancada els fa igual que al Santboià. Per a dalt, ningú falla

El Martinenc es va imposar a Terrassa/ FOTO: FC MARTINENC

No oblidaran fàcilment els ‘diables vermells’ de Manel Moya aquesta 30a Jornada de competició després del ‘descans’ obligat del passat cap de setmana. Ha estat tornar, disfressar-se de ‘matagegants’ i superar en l’Olímpic a un Terrassa que suma el seu quart partit consecutiu sense guanyar. El Martinenc, que lluitarà com ja ha demostrat fins al seu últim sospir, es va aprofitar de la ‘crisi’ egarenca i va sumar una alegria inesborrable. Segon triomf de la temporada, primer a domicili, i temps per a somiar.

Cuer i penúltim somriuen

Joel (20′) va avisar aviat i, encara que Coro va igualar (27′), Jimmy (49′) va tornar a posar la balança de costat visitant. La desesperació dels terrassencs la van saber aprofitar els visitants amb dos contraatacs que van finalitzar Marçal (74′) i Roland Garros (80′). El gol a la desesperada del pitxitxi Arranz (91′) només va servir per a tancar el marcador.

També va somriure el penúltim de la classificació, un Santboià que va sumar el seu sisè triomf del curs en el Joan Baptista Milà. Juanlu (p.), va donar avantatge als locals (7′), Marc Hervías (47′) va afegir serenitat a l’afició encara que Mario (79′) va complicar una mica el final. Des del passat 13 de gener no queia el Sant Cristóbal fora de Ca N’Anglada.

Sants i Santfe van disputar un partit de poder a poder

Per cert, 30a Jornada de Lliga amb 6 victòries locals, 1 empat (a zero) i 3 triomfs a domicili, amb un total de 27 gols marcats (14 locals per 13 visitants). (Veure MARCADOR i CLASSIFICACIÓ)

Els grans no fallen

Per a dalt, la vida segueix igual, ja que L’Hospitalet, Prat i Llagostera no fallen. Els riberencs, ja amb 15 jornades consecutives (7 seguides amb els tres punts), es van desfer amb comoditat del Castelldefels (Ton Ripoll 31′ i Salines 44′) mentre que el Prat va esgarrapar un punt de l’exemplar Reus B Cambrils. Els de Dólera compten 5 triomfs i 2 empats en els seus últims 7 xocs. D’altra banda, el Llagostera acaba amb la mala fortuna de dues jornades gràcies a un gol de Moussa (25′) enfront de l’Europa.

Gols i espectacle

El pols que van mantenir Granollers i Horta al carrer Girona no es va solucionar fins que el col·legiat va xiular el final. Una vaselina de Pau Darbra (9′) un precís tret de Martí Serra (82′) va acostar als de Solivelles a una quarta de promoció que també lluiten els del Feliu i Codina però van reaccionar tard (Narcís Barrera 83′). Qui va saber reaccionar a temps va ser La Pobla enfront d’un Vilafranca que porta encaixades 4 derrotes en els seus últims 5 partits; un gol d’Arturo Osuna (67′) va decidir.

Albert Company, tècnic del Reus B Cambrils /FOTO: AE PRAT

Al llarg d’aquest cap de setmana s’han viscut diverses golejades. A Santa Coloma va arrasar el Sant Andreu que suma ja el seu cinquè triomf consecutiu. Kuku (38′ i 40′) i Carlos Martínez (76′) es van portar el botí i ja estan a tres punts de la quarta plaça. Més lluny estan Sants i Santfeliuenc encara que ofereixen sempre espectacle els dos protagonistes. Els de Tito Lossio es van col·locar 2-0 (gols de Picolo 7′ i Navarro 45′), van retallar els d’Andrés González (Eric 47′ i Adri 50′), no obstant això els blanc i verds van estrènyer de debò i van remuntar amb gols de Luis Gaudioso (66′ p.) i Mario Canti (89′).

Pitjor li va anar a l’Ascó a casa seva (com sempre), on ha perdut 11 dels seus 15 partits jugats. En aquesta ocasió va ser davant un Cerdanyola que va tornar al triomf després de quatre jornades sense fer-ho. Albert López (20′) va anotar el primer i Carlos Cano (89′) el segon gol de la matinal.