#LNJ: Barcelona i Espanyol comparteixen liderat

Tres victòries locals, dos empats i quatre triomfs visitants ha estat el balanç de la 16a Jornada a la Lliga Nacional Juvenil

JAVI RUIZ

46/5000
Treballat triomf blaugrana davant el CE Mataró/ FOTO: FCB

Victòria més complicada del que diu el marcador en el partit entre el líder F.C. Barcelona i el Mataró (4-1) a ón després d’una primera part igualada Jaume avançaba als locals als 56’. (Veure MARCADOR i CLASSIFICACIÓ)

Només quatre minuts més tard els visitants feien l’empat per obra de Alvaro i no va ser fins a la recta final del partit quan van poder sentenciar-lo marcant dos gols Raul Moro i Zacarias. Una táctica defensiva que finalment no li va servir als visitants per treure res positiu.

Carfa positiva també de l’Espanyol en la seva visita a Llagostera, a on després d’una primera part igualada i en la que als 4’ Julian feia el 0-1 va veure com els locals , per obra de Juvanteny, als 24’ feia el gol de l’empat. Ja a la segona part els blanc i blaus van sortir decidits a endur-se els punts en joc i una altre vegada Julian i després Casta deixaven en definitiu el 1-3 al marcador.

Més complicada va ser del Jàbac contra el Bellvitge a ón va tenir que remuntar un partit que a la primera part Arnau posava per davant als locals. Un penal transformat per Samper als 59’ esperonava als visitants i sis minuts més tard Del Rio pujaba al marcador el definitiu 1-2. També va haber de remuntar la Damm en el seu partit al camp del Cornellá; Ufano als 24’ pujaba el 1-0, però Naranjo tant sols dos minuts més tard feia el gol de l’empat, un marcador que ja no es va moure més fins a la segona part quan Marc Suárez als 60’ feia el definitiu 1-2.

L’equip de Moisés Hurtado va guanyar a Llagostera/FOTO: EDUARDO BERZOSA

D’altra banda, espectacular partit el que ens van deixar el Badalona i el Gironès Sàbat. Ja el marcador ho diu tot 5-3, un partit vibrant i amb molt emoció que no es va resoldre fins a la recta finál. Cada vegada que els locals s’avançaben tenien la réplica dels visitans empatant el partit. Destacar per els locals a Alan Nahuel autor d’un hat trick i Zaka per els visitants autor de dos gols.

Molta igualtat també en el Narcis Sala entre el Sant Andreu i  la FE Palamós, on els visitans es van avançar a la primera part a les acaballes amb un gol de Gestí, peò a la segona part i en vuit minuts Ivan i Romera donaven la volta al marcador que ja semblava  definitiu. Clar que Moussa als 87’ feia el gol de l’empat i a la jugada seguent Victor Lamela establia el definitiu 3-2.  Bon partit el que es va veure i a on els visitants no van tenir la sort necesária per aconseguir algo de positiu.

Triomf a domicili del Nástic de Tarragona en el seu dúel contra el At. Segre i així va trencar un horrible ratxa de vuit partits sense aconseguir la victoria. Partit igualat i amb poques ocasiona i que el va guanyar el que va estar més encertat en aprofitar-les. Sergio als 73 feia el definitiu 0-1 del Nástic. A més, partit igualat entre el Vilaseca i el Girona, a on una primera part on van haber els gols, Aleix per els locals als 9’ els posaba per davant; en un polémic penal empataría el Girona, Marco el transformaria.

Ja a la segona part no es mouria més el marcador deixant el 1-1 com a definitiu. Empat també entre el Mercantil i el Mollet, en un partit poc vistós i amb moltes precaucions defensives per part de ambdós equips i que va fer que es veies un lamentable espectacle i a on no es va moure el marcador