Miquel Ripoll i Moha no deixen escapar al Prat

L’hospitalenc Miquel Ripoll i el pobletà Moha van anotar un gol de penal, que val el seu pes en or, en el 89′ i permeten als seus equips perseguir al líder imbatut, Prat. Per a baix, el Castelldefels segueix sense guanyar

Miguel Ripoll, gran protagonista a L’Energia/ FOTO: CELH

Dos gols en el minut 90 van decidir dos triomfs claus per a L’Hospitalet i Pobla de Mafumet i els serveix per mantenir el pols a la zona noble amb el líder invicte, Prat, i el sòlid Llagostera. Miquel Ripoll i Mohammed Chabboura, els dos de penal, van tancar un diumenge espectacular pels de Xavi Molist i Alberto Gallego, respectivament. (Veure RESULTATS i CLASSIFICACIÓ)

La UE Sants va lluitar, com sempre, a casa seva, però, una vegada més, en els segons finals se li van escapar els tres punts després de dos triomfs consecutius. Li va faltar fortuna als blancs i verds, tota la que sí van trobar els riberencs també invictes. En aquest capítol també destaca el Santfeliuenc, amb 7 gols en contra, encara que aquest diumenge tampoc van poder superar la meta de Sa Pobla i això es paga car.

Andrés Díez segueix

I ja van vuit jornades. En aquesta última s’han donat 3 triomfs locals, 3 empats i 4 victòries a domicili amb 18 gols anotats (9 locals i 9 visitants). Primer va començar el Llagostera i va mantenir el seu feu inexpugnable enfront d’un Horta que no ha guanyat encara fora del Feliu. Sascha va anotar un golàs (9′), Pol Gómez (43′) va tranquil·litzar a la parròquia i, encara que Narcís Barrera (62′) va retallar, Moussa va tancar la festa (76′).

La festa permanent que viuen els de Pedro Dólera. El Prat no es fiava del Santboià encara que els de Juan Camilo Vázquez no veuen la sortida del túnel. Poves va caure dins de l’àrea i va anotar (65′) per després segellar el 0-2 Andrés Borges en pròpia porteria. A veure qui és capaç de superar al meta Andrés Díez ja amb 720 minuts invicte.

KO inesperats

Al KO del Horta a Llagostera, el del Sants a casa seva, Santboià davant el líder i el Santfeliuenc a Sa Pobla, atenció a la derrota per la mínima en l’Olímpic d’un Terrassa que va provar la seva medicina sota el comandament del ‘segon’ tècnic de l’Europa David Vilajoana. Eloi Pena, un davanter que va per a gran futbolista, va sentenciar abans del descans (43′) i això va bastar als escapolats.

Major diferència va haver-hi a Ca n’Anglada on els d’Oliver Ballabriga es mouen còmodes. Alba (36′), Hassen (57′) i Aitor (88′) van enfonsar el ‘vaixell’ de Miki Carrillo que segueix sense saber guanyar.

Dur correctiu pel Castelldefels així com per un Ascó que tampoc ha guanyat a casa seva; per contra, alegria pel Vilafranca, doncs no sumaven tres punts des d’un llunyà 26 d’agost. Pelegrín (17′) i Josep Díez (23′) van donar serenitat als potablava.

José Segovia, porter de la UE Sant Andreu

Empats preocupants

Fins a tres marcadors van acabar amb empat en aquest cap de setmana. La FE Grama no surt de la cua, li costa trencar en la Tercera Divisió i va poder ser pitjor ja que el Cerdanyola de Toni Carrillo ho va posar complicat des del principi. Els vallesans es van avançar amb gol d’Ángel (13′) i Cristo va empatar pels colomencs (30′). No va haver-hi més, ja que Texeira i Del Río també juguen.

Idèntic marcador es va donar a Cambrils on arribaven els locals d’Albert Company amb tres derrotes consecutives. El Pitxitxi Ernest Forgas va marcar, com sempre, (23′), però va igualar Ferrón (49′) i, encara que va estar a punt de decidir Álvaro Fernández, i ja no es mouria aquest 1-1.

Menys sort va haver-hi en el Municipal de Granollers. Els de José Solivelles segueixen fent una bona impressió encara que els va faltar pólvora enfront de José Segovia i companyia. Tampoc els quadribarrats van ser sobrats enfront del meta Sergio Fernández pel que els dos van sumar un punt i van marxar satisfets.