Manucho ja és ‘verd’

Mateus Alberto Gonçalves ‘Manucho’ (Angola 7-03-83) ja és nou jugador de la UE Cornellà, la  15a incorporació verda per a aquesta temporada 2018-2019

Reforç de luxe per a l’equip del Baix/ FOTO: UE CORNELLÀ

Últim reforç de luxe per a Xavi Calm i la UE Cornella. Ni més ni menys que Manucho, futbolista professional amb ampli historial en el futbol espanyol doncs ha passat per Valladolid (cinc temporades) i Rayo Vallecano (quatre). A més, per descomptat, d’altres conjunts com Manchester United (va coincidir amb Cristiano Ronaldo), Hull City o Bucaspor Manisaspor de Turquia.

Als seus 35 anys, Manucho, que ha passat aquest dimecres les corresponents proves mèdiques i va viure la seva presentació oficial, va afirmar que arriba a Cornellà “un club que està creixent” amb la idea d'”ajudar. Vull pujar a Segona, al futbol professional des d’aquí”. El nou davanter dels verds assumeix que “tinc un desafiament amb mi”, no va voler assegurar, com sí que va fer anys enrere, quants gols prometia marcar i va demanar “dues o tres setmanes per estar a millor nivell”.

L’angolès cobrirà la plaça del lesionat Jorge Julià després de patir una greu lesió de lligament creuat en el seu genoll dret que li apartarà entre 6/8 mesos dels terrenys de joc. Si el Cornellà puja a la Lliga 1/2/3, Manucho renovarà automàticament.

El Cornellà, que ocupa la segona plaça del Grup III de la segona B amb dos empats i dos triomfs en aquestes primeres quatre jornades, va signar dies enrere un acord de col·laboració amb el Birmingham