Excepcional Gimnàstic Manresa a la Divisió d’Honor

Pocs podien esperar que un nouvingut a la Divisió d’Honor Juvenil pogués oferir un fenomenal inici de temporada com el del Gimnàstic de Manresa. Set punts sobre 9 mantenen als de Ferran Costa en una 5a posició envejable

EDUARDO BERZOSA
Ferran Costa i el seu cos tècnic al G. Manresa/ FOTO: EDUARDO BERZOSA

No és una tasca senzilla. Recentment ascendit a la Divisió d’Honor Juvenil, el Gimnàstic de Manresa té davant sí un repte emocionant en haver de lluitar amb rivals molt superiors sobre el paper; després, en el camp pot passar qualsevol cosa i, ara per ara, encara que només s’han disputat tres jornades, la imatge ha estat extraordinària.

El Gimnàstic, que va signar fa pocs dies un acord històric de col·laboració amb el Reial Madrid, suma dos triomfs i un empat en els tres partits de Lliga; van debutar en el Gimnàstic Park amb gols de Dani Albet (el primer en DHJ) i de Dani Rodríguez, en el minut 92 -cert que van jugar contra 10 rivals des del minut 21 per expulsió d’un jugador del Lleida E.- , van empatar a un a Saragossa, amb diana de Roger Escamilla (67′), i van sumar el seu segon triomf aquest passat dissabte en un altre partit molt equilibrat enfront de la Unificació Bellvitge per la mínima amb gol decisiu de Gassan.

Atenció a Joel Priego

Tres partits realment positius d’un Gimnàstic Manresa que de la mà de Ferran Costa busca fer-se el seu buit en la categoria i consolidar el projecte. Atenció a varis dels jugadors manresans entre els quals cal destacar al capità Joel Priego, tot un referent en l’entitat, ja que les múltiples ofertes que ha tingut aquest estiu no l’han tret del seu equip de sempre des d’on porta tota la seva vida esportiva (13 anys). Joel va regalar la primera assistència de gol de la temporada a Albet en el partit inaugural i va lliurar una altra a Roger Escamilla a Saragossa.

Joel Priego, capitá del G. Manresa/ FOTO: EDUARDO BERZOSA