21 partits de sanció a un jugador del Vilafortuny per presumpta agressió

Dissabte 30 de gener, es disputava un partit entre AE Vilafortuny i Falset, corresponent a la jornada 19 de lliga del grup 2 de Tercera Catalana. I, altra vegada, una presumpta agressió arbitral va ser protagonista

FRANCESC FÀBREGAS/EL TRAVESSER
Tots contra la violència/ FOTO: ARXIU
Tots contra la violència/ FOTO: ARXIU

Corria el minut 90, i el Falset guanyava 1-3, però això esdevindria indiferent vist els successos que passarien a continuació. Un jugador local, Joan Montia, s’havia enganxat durant el partit amb l’àrbitre, discutint cada jugada, fins que l’àrbitre, Manuel Rodríguez, decidia expulsar-lo. Llavors, i segons persones presencials al matx, el jugador va córrer cap a l’àrbitre i el va agredir.

“Només va pegar un cop, ja que tots els seus companys el van agafar perquè la cosa no anés a més”, explicaven des del Falset. Acte seguit, el jugador va seguir insultant a l’àrbitre.

Al camp, es trobava un informador federatiu, que va veure tots els incidents. El resultat? 21 partits de sanció en total, fet que el farà perdre el que resta d’aquesta temporada i part de la pròxima, la temporada 2016-2017.

L’àrbitre, va demanar la presència dels Mossos d’Esquadra, però el jugador, penedit de l’acte, ja feia un quart d’hora que havia abandonat el camp. Segons el mateix Falset, explicaven que “els companys diuen que és molt bon noi, però també que té caràcter. L’àrbitre li va fer algú comentari desafortunat”, i el jugador va reaccionar de la pitjor manera.

Tot i el penediment del jugador, l’acte li ha costat una dura sanció; 21 jornades de lliga mirant els partits des de la graderia.