#1cat1: Sant Cugat i La Jonquera també cauen

Es va tancar la temporada regular de 1a Catalana amb poques novetats, ja que l’única incògnita del descens es va resoldre en unir-se Sant Cugat i La Jonquera al descens a Segona. Per a dalt, glòria per al Vilassar i burocràcia per al Girona C

Can Vidalet
El ‘CanVi’ ja respira/FOTO: CLUB

Només hi havien dos dubtes entorn del desenvolupament del primer grup de Primera Catalana i ja han quedat solucionades. Seran Sant Cugat i La Jonquera els qui acompanyaran a Argentona, Sant Joan At Montcada i Farners a Segona Catalana.

Per a dalt, ja se sabia que el Vilassar tanca com a gran campió de grup mentre que Girona C jugarà una promoció d’ascens que no li servirà per a res donada la seva condició de filial. (Veure MARCADOR 34a JORNADA i CLASSIFICACIÓ)

Amb les incògnites de Riudarenes i Can Rosés on jugaven Sant Cugat i Rubí, es va viure una intensa matinal amb final infeliç per als uns i els altres; cinc equips lluitaven per la glòria de seguir en la categoria però dos havien de baixar. Ara queda estar atent al futur del Llagostera perquè si puja a 2aB se salvarien Gavà o Sant Ildefons. I, per descomptat, queda la ‘última bala’ amb la possible renúncia de l’Ascó.

Tona
Finalitza la temporada per la Fundació Tona/ FOTO: Enric Alcalà

Estrada, gol d’or

La dinàmica d’aquesta última jornada es va moure finalment quan en Can Rosés el ‘Pichichi‘ Sergi Estrada va trencar el 0-0 inicial. Aquest gol donava tres punts d’or als locals, no perjudicava per a res a una UE Vic que portava 15 jornades invicte i enfonsava a La Jonquera. Festa, per tant, per als vallesans d’Albert Fernández i també glòria per a Can Vidalet i Tona en un duel que va acabar amb 2-3 per als visitants que van saltar d’alegria. Osonencs i espluguencs no es mouran de #1cat.

No seguirà el Sant Juan At Montcada, ja ho sabia, i trist comiat de la temporada enfront de La Jonquera amb incidents en el camp. D’altra banda, el Sant Cugat, que va buscar el miracle, es va trobar amb un filial molt fort a Girona que va decidir en el 83 per mediació de Banús. Els d’Axel Vizuete saben que no pujaran però la seva imatge ha estat excel·lent.